ALPER TABAN AÇIK ARA öNDE

Yerel seçimler öncesi AK Parti İnegöl Belediye Başkan aday adayları belli olmuştu. Mevcut Başkan Alper Taban ve diğer aday adayları ile ilgili ilçemizin yerel basını tarafından yapılan anketlerde, “Kimi aday görmek istersiniz?” sorusuna çoğunluk açık ara ‘Alper Taban’ dedi.

Yayınlama: 20.11.2018
2.636
A+
A-

Yerel seçimler öncesinde gazetemiz de dahil olmak üzere bir çok yerel medya tarafından “AK Parti’nin adayı kim olmalı?”, “Alper Taban’dan memnun musunuz?”, “Sizce Belediye Başkanı kim olmalı?” gibi sorulardan oluşan anketler düzenlendi.

 

Düzenlenen anketlerde Alper Taban %62’nin altına düşmeyerek diğer aday adaylarına da büyük fark atmış oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı anketlere yorumlarda bulunarak, mevcut Başkan Alper Taban’ın dürüst kişiliği ve mütevaziliğini ön planda tutarak hizmetlerini sürdürmesi yönünde görüş bildirdi.






 

Okur Gazetesi olarak düzenlediğimiz anket sonucunda, “AK Parti’nin adayı Kim olmalı?” sorusuna oy kullanan vatandaşların %62’si Alper Taban cevabını verdi. %38’lik bölüm ise farklı bir adayın öne çıkması gerektiği noktasında oyunu kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş