AYLAR SONRA KIPIRDANMA BAŞLADI

MER-PA’nın çatısının çökmesinin ardından fuar alanı bahçesine kurulan, daha sonra MER-PA’nın hizmete açılması ile burada kurulan araba pazarına İnegöllüler akın etti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Galericiler Sitesi Başkanı Selim Köktürk, “Araba Pazarı’nın MER-PA’da kurulması bir avantaj” dedi.

Yayınlama: 19.02.2017
969
A+
A-

Aylarca fuar alanı bahçesine kurulan araba pazarı ilgi görmemişti. Araba pazarının tekrar MER-PA’da kurulması ile İnegöllüler pazara akın etti.

 

3 AY SONRA SATIŞLAR NORMALE DÖNEBİLİR






Önümüzdeki 3 ay sonra satışların normale döneceğini umut ettiklerini belirten Galericiler Sitesi Başkanı Selim Köktürk, “Şu anda piyasada bir kıpırdama söz konusu. Önümüzdeki günlerde bu kıpırdamanın biraz daha fazla olmasını bekliyoruz. Önümüzdeki 3 ay sonra satışların normale dönebileceğini umut ediyoruz” dedi.

 

ALIM SATIM FAZLA DEĞİL

Piyasanın şu anki durumu ile ilgili bilgi veren Köktürk, “Şu anda fazla olmasa da alım satımlar yapılıyor. Geçtiğimiz döneme bakıldığı zaman şu andaki satışlar yüksek gibi görünse de, önümüzdeki günlerde daha iyi olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

MEPA BİR AVANTAJ

Araba Pazarı’nın MER-PA’da kurulması nedeni insanların akın ettiğini belirten Köktürk, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Araba Pazarı’nın MER-PA’da kurulması tabii ki bir avantaj. İnsanların bildiği bir yer olduğu için, araba pazarı orada kurulunca insanlar kalabalık bir şekilde pazarı ziyaret ediyor”

 

GEÇMİŞ DÖNEMDE İLGİ DÜŞÜKTÜ

Daha önce fuar alanı bahçesine kurulan Araba Pazarı fazla ilgi görmezken, pazara çıkan araç sayısındaki düşüklükte göze çarpmıştı.

 

ÇOK SAYIDA ARAÇ PAZARA ÇIKARILDI

MER-PA’nın hizmete girmesi ve ardından Araba Pazarının burada kurulması ile hem satıcılar hem de alıcılar pazara akın etti. Pazarda insan kalabalığı göze çarparken, aynı şekilde çok sayıda aracında bulunması, araç sahiplerini ve araç almak için pazara gelen insanları da mutlu etmiş oldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş