BAŞIBOŞ ATLARA DiKKAT!

Alanyurt Kozluca Yolu ve Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki atlar trafikte tehlikeye yol açıyor. Daha önce bu atların yola birden fırlaması nedeni ile maddi hasarlı kazalar meydana gelirken, bazı vatandaşlar açıklamalarda bulunarak yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.

Yayınlama: 04.07.2017
753
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda Kozluca Yolu, İnegöl Yenişehir Yolu üst geçit mevkii ve Alanyurt Ertuğrulgazi Mahallelerinde atların yola birden fırlaması nedeni ile maddi kazalar meydana gelmişti.

 

Geçtiğimiz gün ise Ertuğrulgazi Mahallesi mevkiinde yol güzergahında atların görülmesi sürücüleri tedirgin etti. Yol güzergahını kullanan sürücüler, atları görünce frenlerken, atların önünden geçmesini bekledi. Başı boş bir şekilde yol üzerinde yürüyen atlar, daha sonra yol ortasında bulunan yeşillik alana yattı.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan bazı sürücüler, “Daha önce buralarda atların başıboş dolaşması nedeni ile maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Yine aynı kazaların yaşanmaması için yetkililerin önlem alması gerekiyor. Özellikle Kozluca Yolu ve İnegöl Yenişehir Yolu atların hipodromu gibi” dedi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş