Başkan Taban’a hakaret cezasız kalmayacak

Belediye Başkanı Alper Taban’a sosyal medya üzerinden küfür ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan kişi hakkında İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yayınlama: 29.08.2021
2.329
A+
A-

İnegöl’de bir cemiyetten alınan fotoğrafları, maske ve mesafe olmadığı  iddiası ile İnegöl Belediyesi Başkanı Alper Taban’a hakaret ve küfür içerikli paylaşımlarda bulunan M.B., bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki gelmesi üzerine paylaşımlarını kaldırarak Belediye Başkanı Alper Taban’dan sosyal medya üzerinden özür diledi.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı, konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunarak, ‘Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret’ suçundan dolayı M.B. isimli kişi hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;






“28.08.2021 tarihinde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a sosyal medya üzerinden M.B. isimli hesaptan yapılan hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığımızca “Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma işlemlerine başlanmıştır. Soruşturma işlemleri devam etmektedir”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş