Kritik viraja giriyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin bitimine son 5 hafta kala zorlu viraja giriyor. Temsilcimiz, son 5 müsabakada içerisinde Play Off rakiplerinden Keçiörengücü ve Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yayınlama: 04.04.2018
620
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin bitimine son 5 hafta kala zorlu müsabakalara çıkacak.

 

2 MAÇ İÇERİDE, 3 MAÇ DIŞARIDA






Temsilcimiz, Play Off rakiplerinden Keçiörengücü ile bu hafta sonu Cumartesi günü kritik mücadeleye çıkacak. Temsilcimiz, bu müsabakanın ardından şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

 

Bu müsabakaların ardından Tokat deplasmanına konuk olacak olan bordo beyazlı ekibimiz, daha sonra evinde Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek.

 

Bordo Beyazlı temsilcimiz son müsabakasında ise deplasmanda Play Off rakiplerinden olan Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

3 TAKIMIN HEDEFİ VAR

Bordo beyazlı ekibimizin son 5 haftada karşılaşacağı takımlardan Keçiörengücü ve Sivas Belediyespor, Play Off için mücadele ediyor. Bir diğer rakibimiz Hatayspor ise şampiyonluk mücadelesi veriyor. Temsilcimizin karşılaşacağı diğer takımlardan Mersin İdman Yurdu’nun kümeden düşmesi kesinleşirken, Tokatspor’un ise herhangi bir iddiası bulunmuyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş