Bayrak sevdalısı vatandaşın çağrısına, itfaiye ekipleri tepkisiz kalmadı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde evine büyük Türk Bayrağı asmak isteyen vatandaş, başarılı olmayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, bayrak sevdalısı vatandaşın çağrısına tepkisiz kalmayarak itfaiye aracı ile bayrağı vatandaşın istediği şekilde astı.

Yayınlama: 06.09.2020
1.253
A+
A-

Mahmudiye Mahallesi’nde ikamet eden Fatih Gürler (25), evine büyük Türk Bayrağı asmak istedi. Dakikalarca bayrağı etraftaki insanların da yardımı ile asmaya çalışan Gürler, başarılı olamayınca Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri’nden yardım istedi.

 

Gürler’in yardım talebini geri çevirmeyen İtfaiye Ekipleri, Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan evin önüne gelerek İtfaiye aracı ile Gürler’in istediği gibi bayrağı astı.






 

Sosyal medyada paylaşılan video büyük ilgi görürken, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Gürler, şu ifadeleri kullandı:

 

“Öncelikle İtfaiye ekiplerimizi aramadan önce bayrağımızı asmaya çalıştık. Biraz zorlandık ve İtfaiye ekiplerini aradık. Sağolsunlar bizi kırmadılar, ricamızdan dolayı geldiler, bayrağı astık. Bayrak hepimizin bayrağı ve burada Arnavut, Çerkez, Alevi, Gürcü’sü, Abhaz’ı, hepimizin bayrağı. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem için birlik ve beraberlik olması için herkesin evine bayrak asmasını istiyoruz. Ne kadar çok bayrak olursa o kadar çok mutlu ve destek içerisinde oluruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş