BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN; ‘İnegöl’ün il olmasından mutluluk duyarız’

Yayınlama: 13.06.2023
213
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘100 il, 1000 ilçe’ açıklamalarının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl ilk sırada il olacak ilçeler arasında diyebilirim. İnegöl’ün il olması elbette şehrimiz için bir kazanım olur. Bundan da mutluluk duyarız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında yeniden gündeme getirdiği ‘100 il, 1000 ilçe’ projesi ile ilgili görüşünü sorduğumuz Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl’ün il olacak ilçeler arasında en önde yer aldığını belirtti.






Görüşlerini sorduğumuz Başkan Taban, şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bey, seçim beyannamelerinde bulunan ‘100 il, 1000 ilçe’ projelerinin Türkiye’nin gücüne güç katacağını ifade etti. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, daha önce de İnegöl’ün il olması noktasında bazı açıklamalarımız olmuştu. Biz daha önce bu konuları devlet büyüklerimiz ile görüştük. Görüşmemizde onların da bize ifade ettiği üzere, eğer bir şehir il olacaksa, burada İnegöl’ün önceliği olmuştu. Yani eğer böyle bir şey olursa, İnegöl ilk sırada il olacak ilçeler arasında diyebilirim. İnegöl’ün il olması elbette şehrimiz için bir kazanım olur. Bundan da mutluluk duyarız”

İnegöl’ün il olmaması durumunda ise insan ve maddi payların arttırılması gerektiğini de belirten Başkan Taban, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

“Eğer İnegöl’ün il olamaması durumunda ise yine belirttiğimiz üzere paylarımızın arttırılması noktasında bir çözüm arayışımız var. Paylarımızın arttırılması ise hem insan ham de maddi paylar olarak ifade ediyoruz. Bu konu da yine Büyükşehir ile ilgili. Bu konuda da elbette çalışmalar var”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş