BERBERLER VE KUAFöRLER PiKNiKTE BULUŞTU

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri, geçtiğimiz Pazar günü üyeleriyle birlikte piknikte buluştu.

Yayınlama: 09.08.2017
688
A+
A-

İnegöl’e bağlı Kulaca Mahallesinde piknik alanında bir araya gelen üyeler, aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler.

 

Çeşitli yarışmaların ve eğlencelerin yapıldığı piknik ile ilgili bilgi veren Oda Başkanı Erhan Güven; “İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu arkadaşlarımla beraber oda etkinliklerimizi yapmaya  devam ediyoruz.  Her sene olduğu gibi bu senede Berat Kandilinde beşinci mevlidimiz  ve helva ikramımız oldu. Ramazan ayında ikinci iftarımızı gerçekleştirdik, ayrıca mahalle toplantılarımız yapıldı. Yine üyelerimize meslekleriyle ilgili eğitimler verildi. Bu seferde ilkini gerçekleştirdiğimiz pikniğimizi yaptık. Piknik alanı için Kulaca Mahallemizdeki piknik alanını seçtik. Ben öncelikle Kulaca muhtarımıza ve azalarına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren Güven, “Bilindiği üzere yaz sezonunda her yerde olduğu gibi İnegöl’ümüzde de hafta sonları düğün ve cemiyetler fazla oluyor. İnegöl’de her hafta yaklaşık 50-60 düğün oluyor. Dolayısıyla bayan kuaförlerimiz özellikle hafta sonu yoğun oluyorlar. Bazı üyelerimiz bizlere katılamadılar. Bu konuda üzgünüz tabi ki. Ancak başka bir gün tercih etme şansımızda zor olduğu için ancak Pazar günü bu etkinliğimizi yaptık. Güzel eğlenceli ve ufakta olsa hediyelerimizin bol olduğu yarışmalarımız oldu. Köfte ikramımız oldu. Bizlerle beraber olan yerel sanatçımız Cevdet Altun kardeşimizin eşliğinde müziğe ve eğlenceye doyduk. İş stresi ve yoğunluğundan uzaklaşarak biraz eğlenmiş olduk. Özellikle çocuklarımızın çok eğlendiğini gördüm. Gelen üyelerimizin buradan memnun ayrıldıklarını gözlemledim. İnşallah bir dahaki seneye daha güzel yerde daha kalabalık olarak tekrarını gerçekleştirmek istiyoruz. Ben pikniğimize katılım gösteren üyelerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Gelmek isteyip de gelemeyen üyelerimizle de inşallah pikniğimizin tekrarında bir araya geliriz. Biz üyelerimizle beraber büyük bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm üyelerimize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş