BOLATÇIKLILARDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Çorum Alaca/Bolatçık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde Ümit Gül yeni başkan oldu.

Yayınlama: 02.07.2019
519
A+
A-

HELALLİK İSTEDİ

Dernek binasında gerçekleştirilen Genel Kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi.  Son 3 yıldır dernek başkanlığını başarıyla sürdüren Adem Uysal hizmet bayrağını Ümit Gül’e teslim etti. Genel Kurul’da dernek başkanlığına tekrar aday olmayan Adem Uysal bir teşekkür konuşması yaparak, üyelerden helallik istedi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi bırakmak zorunda kaldığını ifade eden Uysal, maddi ve manevi her zaman derneğin yanında olacağını ayrıca çalışmalara da katkı vermeye devam edeceğini kaydetti. Birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çeken Uysal, tüm köy sakinlerini derneğe sahip çıkmaya davet etti.

 






GENÇ YÖNETİM KADROSUNA VURGU YAPTI

Yeni Dernek Başkanı Ümit Gül ise Adem Uysal’a yaptığı hizmetlerden ortaköy gecelik escort
dolayı teşekkür ederek, hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için geçmişteki tecrübelerini kullanarak, derneği daha çalışkan bir hale getireceklerini vurguladı. Genç yönetim kadrosuna vurgu yapan Ümit Gül, hizmet yarışında birlik beraberliğin önemli olduğunu ifade etti.

 

Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir-gider bilançolarının okunup ibrasıyla birlikte seçimlere geçildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Ümit Gül Başkanlığı’nda ki Çorum Alaca/Bolatçık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde; Şükrü Doğan, Bülent Kaya, Ali Doğan, Özkan Seçkin, Murat Demir, Fatih Ardahan, Rıdvan Erdeğer, Gencay Aksarı, Özkan Bıçakcı, Davut Yıldırım



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş