BU FOTOĞRAFLAR İNEGÖL’DE ÇEKİLDİ

Yeniceköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, doğum yaparken zorlanan ve hayatını kaybetmek üzere olan sokak köpeğinin yardımına İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi yetkilileri koştu. Doğum yapmakta zorlanan köpeğin doğumu sezaryen ile gerçekleştirilirken, 14 tane yavru dünyaya geldi.

Yayınlama: 13.06.2017
1.206
A+
A-

 

Geçtiğimiz gün Yeniceköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, doğum sırasında fazla ıkınmadan dolayı hayatını kaybetmek üzere olan sokak köpeğinin yardımına Belediye Hayvan Barınağı yetkilileri koştu.

 






ÇOK CİDDİ RAHATSIZLIK OLUŞMUŞ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi Sorumlu Veteriner Hekimi Musa Subaşı, “Yeniceköy Mahallemizde bir ihbarı değerlendirdik. Olay yerine gittiğimizde de doğum sırasında fazla ıkınmadan dolayı sokak hayvanında çok ciddi anlamda rahatsızlık oluşmuş” dedi.

 

JET HIZLA OPERASYON

İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi çalışanları olarak sokak hayvanını jet hızı ile barınakta tedavi altına aldıklarını belirten Hekim Musa Subaşı, “Sokak hayvanını hemen barınağımıza getirerek tedavisine başladık. Aşırı ıkınma sonucu oluşan prolapsus vagina ve sezaryen operasyonu başarıyla gerçekleştirdik” dedi.

 

ANNE VE YAVRULARIN DURUMU İYİ

Doğum sonrası 14 yavrunun dünyaya geldiğini belirten Subaşı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Yapılan operasyon sonucunda 14 tane yavru dünyaya geldi. Anne ve 14 tane yavrunun sağlık durumu da gayet iyi”

 

153 İHBAR HATTI

Bu ve benzeri durumlarda 153 numaralı hattan vatandaşların kendilerine ulaşabileceklerini belirten Sorumlu Veteriner Hekim Musa Subaşı; “Bu durumda vatandaşlarımız bizi arayarak ihbarda bulundu. Vatandaşlarımız bu gibi durumlara birebir şahit olabiliyor. Biz sokak hayvanları konusunda hassas bir şekilde elimizden gelenleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın duyarlılığı bizim için çok önemli. Isıran hayvan olur veya tedaviye ihtiyacı olan hayvan olur bunları 153 nolu hattan bize bildirerek yardım isteyebilirler” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş