BULDUĞU 10 BiN TL’Yi POLiSE TESLiM ETTi

Alışveriş için geldiği bir işyeri önünde 10 Bin TL civarında para bulan duyarlı vatandaş, parayı emniyet ekiplerine teslim etti.

Yayınlama: 11.10.2017
632
A+
A-

Kestel’e bağlı Şükraniye Mahallesinde balık işletmeciliği yapan Ümit Yazıcı, Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde alışveriş yaptığı dükkânın önünde bankamatikten para çeken bir vatandaşın düşürdüğü 10 bin lirayı buldu. Araca binerek uzaklaşan vatandaşa önce yetişmeye çalışan Yazıcı, araca yetişemeyince durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Yazıcı, parayı tutanak karşılında emniyet ekiplerine teslim etti.

 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI






Emniyet ekipleri Yazıcı’ya bu duyarlı davranışında dolayı teşekkür ederken, paranın ilk önce Belediye Kayıp Eşya Birimine teslim edileceği belirtildi. Ekipleri tarafından paranın sahibi bulunması için çalışma başlatıldı.

 

PARAYI TESLİM ETTİK

Olayı anlatan Ümit Yazıcı, “Dükkândan alışveriş yaptığım sırada bir vatandaş parayla birlikte yürüyordu. İhtimalle yan tarafta bulunan ATM’den parayı çekti. Ceketinin cebine koyarken parayı düşürdü. Öncelikle kâğıt parçası olduğunu düşündük. Sonrasında para olduğunu anladık. Vatandaşın aracına bindiğini fark ettik. Durdurmak için koştuk ama yetişemedik. Daha sonrasında burada parayı sayıp, durumu emniyet ekiplerine haber verdik. Şuanda da parayı onlara teslim ettik” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş