BUNLAR SON ÇIRPINIŞLAR

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim son günlerde artan terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erim açıklamasında, “Yaklaşık 1 senedir kararlı ve azimli bir şekilde süren terörle mücadele nedeniyle örgütler yok olma aşamasın gelmiş ve bu saldırılarda bu örgütlerin son çırpınışları, son nefesleridir” dedi.

Yayınlama: 17.08.2017
858
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, “Son günlerde Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde artan terör olayları nedeniyle güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız,  hainlerin saldırıları sonucu şehit ve gazi olmaktadır. Son 1 hafta içerisinde meydana gelen terör olayları milletimizin gönlünde derin acı ve üzüntüler bırakmıştır. Yaklaşık 1 senedir kararlı ve azimli bir şekilde süren terörle mücadele nedeniyle örgütler yok olma aşamasın gelmiş ve bu saldırılarda bu örgütlerin son çırpınışları, son nefesleridir. İnanıyoruz ki azimli ve kararlı bir şekilde süren Terörle Mücadelede zafer tarihte ASALA terör örgütünde olduğu gibi Türk Milleti’nin olacaktır” dedi.

 

TÜRK MİLLETİ TESLİM OLMAYACAK






Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak diyerek konuşmalarını sürdüren Erim, “Tarihi şan ve şerefle, birçok harp başarısı ile dolu Türk Milleti dış mihrakların maşası olan terör örgütlerine karşı onurlu bir şekilde mücadelesini sürdürecek güvenlik güçlerimiz şehit olan kardeşlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Bu mücadele sadece güvenlik güçlerimizin mücadelesi değil, topyekûn milletimizin şerefli mücadelesidir. Terör sadece Doğu ve Güneydoğu’da değil, Türkiye’nin batısında da baş göstermektedir. Batı’da ve özellikle Karadeniz’de baş gösteren terör hadiseleri tamamen kışkırtma amaçlıdır, milleti sokağa dökme hedefindedir. Türkiye’de çeşitli yollarla iç savaş çıkartmayan dış mihraklar, kendi maşaları olan terör örgütleri ile birlikte bu hedefi gerçekleştirmek istemektedir. Ancak aziz Türk Milleti bu oyuna dâhil olmayacaktır. Hele hele Milliyetçi Ülkücü hareketin cesaret timsali evlatları kendi yazmadığı hiçbir tiyatroda yer almayacak bu saldırılardan sonra ortaya çıkan provokatif ortamlarda yer almayacaktır. Hedef aslında dün neyse bugünde aynıdır. Hedef Anadolu topraklarının işgal edilmesidir. Bu hedefi yüzyıllardır güden birileri, bugün kendilerini saklayarak, gizleyerek maşaları yoluyla iş bitirmeye çalışmaktadır. Unuttukları bir şey var ki oda Türk Milleti’nin uyanıklığı ve öngörüleridir. Türk Milleti bu oyunları hiçbir zaman yemeyecek, kanmayacak ve teslim olmayacaktır” şeklinde konuştu.

 

ZAFER DAİMA İNANLARINDIR

Erim sözlerini şöyle sonlandırdı, “Sözlerime son verirken Türkiye’nin dört bir yanında verdiğimiz şehit kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Unutulmasın ki Terörle Mücadelede zafer Türk Milleti’nindir, zafer daima inanlarındır”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş