BURSA’DA ÇEYREK ASIRLIK BULUŞMA

Ardahan’ın Posof ilçesi Baykent Köyü İlkokulu’nda 27 yıl önce öğrencilik yapan vatandaşlar, yıllar sonra öğretmenleri ile İnegöl’de bir araya geldi.

Yayınlama: 28.04.2019
1.881
A+
A-

27 Yıl önce Ardahan’ın Posof ilçesi Baykent Köyü İlkokulu’nda öğrenim gören vatandaşlar, yıllar sonra öğretmenlerini Bursa’nın İnegöl ilçesine davet etti. Yapılan sabah kahvaltısında bir araya gelen vatandaşlar, eski günleri anarak güzel vakit geçirdi.

 

Posof’un Baykent Köyü İlkokulunda 27 yıl önce eğitim gören ve  dönemin öğrencileri adına açıklamalarda bulunan Yüksel Kılıçoğlu, “Sevgili hocalarım ve arkadaşlarımla çeyrek asır sonra birlikteliğimiz oldu. Sevgili hocalarımız Bursa ve Denizli’den bizleri kırmayarak geldiler. İstanbul ve Eskişehir gibi illerde oturan arkadaşlarımızda var. Onlarda buluşma için bugün İnegöl’e geldiler. Böyle bir organizasyonun bugün ilkini gerçekleştirdik. Nasip olursa bu organizasyonu pekiştirip devam ettireceğiz. Çocukluk anılarımızı hocalarımızla birlikte anlatarak hoş bir zaman geçirdik. Amacımız bu organizasyonları daha da sıklaştırmak” dedi.






 

Davet üzerine Denizli’den İnegöl’e gelen öğretmen Seyfi Irmak, “Üzerinden tam 20 yıl geçmiş ve bugün tekrardan bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Sosyal Medya sayesinde öğrencilerimiz bize ulaştılar ve yıllar sonra bu vesileyle bir araya geldik. Bu duygu anlatılmaz. O zaman bunların hepsi çocuktu şimdi bakıyorum hepsi çoluk çocuk sahibi olmuşlar. O zamanlar bu kadar teknoloji ilerlemediği için elimizde o dönemlere ait fotoğraflarımız yoktur. Fakat çocuklar bizleri unutmayarak yıllar sonra tekrar bir araya gelmemizi sağladılar. Bu güzel duyguyu bizlere yaşattıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yine davet üzerine Bursa’dan İnegöl’e gelen öğretmen Necati Çiftçi ise, “Öncelikle ben eski öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Bizi aradılar ve sordular. Güzel bir vefa örneği gösterdiler. Bir öğretmenden öte abileri olarak bakıyorlar bize. Ben çocuklarla hem ilkokul hem de ortaokul dönemlerinde birlikte oldum.  20 sene önce demek ki sevgi adına bir şeyler bıraka bilmişiz. Onlarda bizi unutmayarak vefa gösterip arayıp bizlere ulaştılar. Şu anda Bursa’da bir okulda yöneticiyim. Beni aramış olmaları hatırlamaları bende iz bıraktı. Ben ayrı ayrı hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş