Çalışmalar güzel gidiyor

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, devre arası kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, “Çalışmalar gayet güzel gidiyor” dedi.

Yayınlama: 28.12.2017
650
A+
A-

Sivas Belediyespor maçının ardından 1 haftalık tatile çıkan ekibimiz, ikinci devre hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.  Ekibimiz, ilçemizdeki çalışmaları tamamladıktan sonra 2 Ocak tarihinde 10 günlük kamp için Antalya’ya hareket edecek.

 

Kulüp tesislerindeki çalışmaların ardından açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi: “Zorlu bir ilk devrenin sonucunda 1 haftalık bir tatil yaptık. Sonrasında çalışmalarımıza başladık.Çalışmalar gayet güzel gidiyor. Sadece tek sıkıntımız havaların kötü olması, saha zeminlerinin kötü olması. O biraz sıkıntı yarattı ama bu son 2-3 günde havalar güzel giderse, daha verimli çalışma ortamı olacağını düşünüyorum. Antalya kampında da hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Orada 10 günlük bir kampımız var. İnşallah orada da güzel bir kamp sonucunda maç haftası döneceğiz. İkinci devreye hayırlısıyla başlayacağız inşallah. Sakatlık, kaza, bela olmaz inşallah. Biz bu oyuncularımızla buralara kadar geldik. Devre arası transferler her zaman risklidir. Yollarımızı ayırdığımız oyuncularımız oldu. Bununla ilgili transfer olabilir ama takımın içine öyle çok fazla oyuncu sokmayı düşünmüyorum”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş