CAMiLER HAFTASINI KUTLADILAR

Kosova Koleji 5. sınıf öğrencileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile Hacı Yusuf Camii’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 02.10.2017
826
A+
A-

Kosova Koleji öğrencilerini cami girişinde İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Cami İmamı Nurullah Memiş ve Müezzin Adem Koç karşıladı.

 

İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Kosova Koleji öğrencilerine camiler haftası ve camilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kazım Güzel, öğrencilere sık sık camileri ziyaret etmeleri konusunda telkinde bulundu. Camilerin sosyal yardımlaşmanın merkezi olduğunu belirten Güzel, “Yeryüzünün en şerefli yerleri olan camilere Allah’ın evi denilmektedir. Camiye ibadet için giden mümin Allah’ın ziyaretçisi ve misafiri durumundadır. Ev sahibi evine gelen misafirlerine ikramda bulunduğu gibi camiye giden müminlere de Yüce Allah büyük mükafat verecektir” dedi. Güzel son olarak, peygamberimizin çocukları çok sevdiğini, camilerin dostluğun, kardeşliğin, vatan sevgisinin, güzel ahlakın, yardımlaşmanın öğrenildiği yerler olduğunu söyledi.






 

İlçe müftüsü Kazım Güzel’in açıklamalarından sonra Kosova Koleji öğrencileri camii yaptıran Hacı Yusuf Şahin ve orada hazır bulunanlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş