CANSUYUN’DAN 3 KITAYA YARDIM

Cansuyu İnegöl Temcilciliği, dünyanın dört bir yanına ‘ümmetle’ bayramlaşmak için yola çıkıyor.

Yayınlama: 06.08.2018
707
A+
A-

Kurulduğu günden bu yana başta Anadolu olmak üzere dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurların yardımına koşan Cansuyu Derneği, bu yıl da Kurban Bayramı vesilesiyle ümmetle bayramlaşmak için yola çıkacak.

 

İNEGÖL’DEN AFRİKAYA İKİ İSİM






Cansuyu Derneği  İnegöl temsilciliği  kurban bayramı için de hazırlıklarını tamamladı.  Şehrin muhtelif yerlerini bağış kampanyası pankartlarıyla donattı. İnegöl’de Cansuyu yardımlaşma ve dayanışma derneğine   bağışlanan  yardımları iki isim mazlumlara ulaştıracak.  Sömürü çarkı altında halen ezilen Dünya’da ilgiye hasret ülkelerden  olan  Gambiya’da Metin Çamlıdere BurkinoFaso’da ise İlyas Tasçı  Türkiye’den  bağışlanan kurbanları mazlumlara ulaştıracak ekipler içerisinde görev alacak

 

CANSUYU DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İnegöl İlçe Temsilcisi Osman Küçük, “Dünya genelinde bu sene hedefimiz 60 bin kurbana ulaşmaktır” dedi.

 

Küçük yaptığı açıklamada, derneklerinin kuruluğu günden bu yana gerek yurt içi gerekse yurt dışında kurban organizasyonları yaptığını, bu yılda 28 ülkede kurban kesimi gerçekleştireceklerini belirtti.

K

urban fiyatlarını da bölgelere göre belirlediklerini ifade eden Küçük, şunları kaydetti:

“Bu yıl yine özellikle Afrika’da fiyatlar ekonomik durum biraz daha uygun olduğu için 500 lira olarak belirlendi. Cansuyu derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da hedefi yükseltmiştir. Geçen sene yaklaşık 30 bin kurban kesimi gerçekleştirilmişti. Dünya genelinde bu sene hedefimiz 60 bin kurbana ulaşmaktır. Bu amaçla çalışmalarımız devam ediyor.”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş