CHP’li gençler şehitliği temizledi

CHP İnegöl Gençlik Kolları Teşkilatı İnegöl Garnizon Şehitliğine giderek dua etti. Duanın ardından gençler şehitliği temizledi.

Yayınlama: 05.03.2018
584
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen programa CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Erdem ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

 

Program öncesi açıklamalarda bulunan CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Erdem, “Aziz Vatanımızın asil sahipleri Şehitlerimize görevimizi onların kabirlerini temizleyerek  azda olsa yerine getirmek için bugün Şehitliğe geldik. Dört tarafı hainlerle çevrili olan yurdumuzda geçmişten günümüze kadar Vatan uğruna canlarını feda etmiş Şehitlerimize Allah’dan rahmet diliyoruz. Afrin’de tam anlamıyla bir yiğitlik sergileyen Mehmetçiklerimizi destekliyoruz.. Bu ülkenin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız.






Allah ayaklarına taş değirmesin. Bu vesile ile İnegöl Şehitliğimizi temizlemek, Şehitlerimizi bir kez daha yerinde anmak adına bu etkinliği yaptık. Şehitlik temizleme etkinliğimizi sık sık devam ettireceğiz.Vatan bölünmez ve bölünemez.Bizler her zaman Mustafa Kemal’in Askerleri olmaya devam edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş