‘Cumhur İttifakı’nın tarafı; Hak’tır Hak davalarda zafer, muhakkaktır’

Yayınlama: 11.04.2023
96
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, bu kapsamda İnegöl’de kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan rey istemeye devam ediyor. Ramazan Ayı’nda ailelerin iftar sofralarına konuk olan MHP teşkilatı, ardından da gece geç saatlere kadar dernek ve esnafları ziyaret ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan seçim çalışmalarının akabinde açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, “Cumhur İttifakı’nın tarafı; Hak’tır. Hak davalarda zafer, muhakkaktır” dedi.

MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan ve MHP İnegöl ilçe yöneticileri, Çeltikçi mahallesinde ikamet eden depremzede Çetin Ailesi’nin iftar sofrasına konuk oldu.

İftar programının ardından Hacı Yusuf Şahin Camii’nde teravih namazını eda eden MHP heyeti daha sonra ise cami bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.






GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİYORUZ

İnegöl’de kapı kapı dolaşarak vatandaşların reylerine talip olduklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Aday adaylığı süreci ile birlikte biliyorsunuz bizler seçim startımızı vermiştik. Bugüne kadar da yine göreve geldiğimiz andan itibaren sahada olmuştuk. Şimdi seçimlerle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Onlara derdimizi anlatıyoruz ve reylerine talip olduğumuzu ifade ediyoruz”

‘DÜŞMAN OKUNU TAKİP EDİNİZ, O SİZİ HAK EHLİNE GÖTÜRÜR’

Türkiye’nin mevcut yönetimi ile devam etme kararlılığının altında yeni hedeflerin olduğunu belirten Bayram, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Genel anlamda baktığınız zaman dağdaki teröristten, Avrupa’daki LGBT’lisine, Amerikalı senatörlerden, İsrail’deki Siyonist’lere, sömürgeci ülkelerden, okyanus ötesindeki fetösüne kadar, tüm iç ve dış mihraklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gitmesini istiyor. İmam-ı Şafi’ye sormuşlar; ‘Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?’ Demiş ki: ‘Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür’… Geldiğimiz durumda şu anda budur. Tüm düşman oklarının hedefinde ise Cumhur İttifakı vardır. Bunu vatandaşlarımız görüyor ve sandığa da bu bilinçle gidecektir”

CUMHUR İTTİFAKI’NIN TARAFI; HAK’TIR. HAK DAVALARDA ZAFER, MUHAKKAKTIR

Akıl sahibi her bireyin, düşünerek sandığa gitmesi gerektiğini belirten Bayram,

“Cumhur İttifakı’nın tarafı; Hak’tır. Hak davalarda zafer, muhakkaktır. Biz bu manada üzerimize düşeni yapacağız. İnsanlarımız da sandığa gittiklerinde iyi düşünsünler. Eminim ki onlar da oylarını Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacaklardır” dedi.

LÜTFEN SİZ PSİKOLOJİNİZİ BU AZINLIĞIN ELİNE BIRAKMAYIN

Özellikle sosyal medya üzerinden gençleri zehirleyerek algı oluşturulduğunu belirten Byram, şu ifadeleri kullandı:

“Sosyal medya üzerinden gerçekten büyük bir dezenformasyon var. Buna engel olunması için bizlerde elimizden geleni her birey gibi yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle son günlerde anketler yapılıyor, bazı rakamlar veriliyor, görüntüler çekiliyor. Ben gençlerimize şunu demek istiyorum; kıymetli kardeşlerim, lütfen siz psikolojinizi bu azınlığın eline bırakmayın. Psikolojinizi satın aldırmayın”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş