DERNKELERDEN 15 TEMMUZ MESAJI

İnegöl Sivil Toplum Platformu, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıldönümü nedeni ile geçtiğimiz gün Sani Konukoğlu Camii’nin önünde toplanarak, yaşanılanları unutulmayacağı mesajını verdi. Platformda bulunan STK’lar adına açıklamalarda bulunan AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, “Üzerimizde hain emeli olan batılı devletlerin maşası olan yapılanmalar, 1 asırdır ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratarak ülkemizin bağımsızlığına göz dikmişlerdi. Ülkemizin son asırda yaşadıklarının kanlı finalidir; 15 Temmuz” d

Yayınlama: 18.07.2017
694
A+
A-

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Haile Hayatını İyileştirme Derneği, Fikri Asım Derneği, Buhara Derneği, Abdulkadir Derneği, İHMED, ÇEKÜD, Rehberder,  Yıldız Gençlik Derneği, Sağlık Sen, Eğitim Bir-Sen Bem Bir-Sen, Kültür Vakfı, Erbakan Vakfı, Uşakki Vakfı, Alija Düşünce Derneği ve İlim Yayma Cemiyeti’nin bulunduğu İnegöl Sivil Toplum Platformu, 15 Temmuz yıldönümünde bir araya geldi.

 

Sani Konukoğlu Camii önünde bir araya gelen İnegöl Sivil Toplum Platformu yöneticileri adına açıklamalarda bulunan AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, “İnegöl Sivil Toplum Platformu olarak, geçtiğimiz yıl yaşanan darbe girişiminin üzerinden tam 1 yıl geçti. Bu sebeple bu hain girişimi hatırlamak ve hatırlatmak için bir aradayız. Üzerimizde hain emeli olan batılı devletlerin maşası olan yapılanmalar, 1 asırdır ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratarak ülkemizin bağımsızlığına göz dikmişlerdi. Ülkemizin son asırda yaşadıklarının kanlı finalidir 15 Temmuz. Bu süreç bize FETÖ’nün küresel ve yerel ittifaklarını anlatır. Bu anlamda Türkiye’de 15 Temmuz, Mısır’da ve diğer ülkelerde olanlardan ayrı değildir. Bu büyük ve hain planı Allah’ın izni ile, Cumhurbaşkanımızın feraseti ve milletimizin birlik ve beraberliği ile boşa çıkardık. Allah hamdolsun ki bu topraklar asırlardır Müslüman yurdudur. Dünya menfaati için dinimizden vazgeçemeyiz, dinimizi alet edere dünyayı ele geçirmeye çalışanlara asla fırsat vermeyiz. İman gücümüz millet olmanın verdiği inanç ile sokakları darbecilere dar ederek gücümüzü tüm dünyaya gösterdik. 15 Temmuz aziz milletimizin haclı ittifakının içimizde uzantısı olanlara bir şahlanış ve direnişiydi. Biz niçin buradayız peki ? Yüce rabbimizin bize verdiği birlik ve beraberlik ruhuyla emanetimize vatanınıza sahip çıkmamızın nimetine hamd etmek için buradayız. Kim mazlumun mağdurun muhacirin yanındaysa Allah’ında kudreti ve rahmeti de onun yanındadır sırrına vakıf olduğumuzu göstermek için buradayız. Darbeyi ve hainleri unutmak ve unutturmamak için buradayız. Darbelere karşı halktaki iman gücünü dost düşmana hatırlatmak için buradayız. Bu milletin her daim muzaffer olması için buradayız. Hain çetelerin darbe kalkışmasına düştükleri haysiyeti, aşağılık hallerini göstermek için buradayız. Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır işte bu vatan bizimdir ve bizim kalacaktır demek için buradayız. 15 Temmuz’da milletin yazdığı destanı okumak için buradayız” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş