Doğa’da mesleki gözlem

Özel İnegöl Doğa Anadolu ve Fen Lisesi’nde öğrenciler MBA derslerini t-MBA programı adı altında 9. sınıftan başlayarak 12. Sınıfa kadar alıyorlar. Bu kapsamda finans yönetimi, temel işletme bilgisi, yönetim ve organizasyon gibi derslerin yanında mesleki gözlem ve hedef çalışması yapıyorlar.

Yayınlama: 06.02.2018
765
A+
A-

Öğrenciler, “Mesleki Gözlem” çalışması kapsamında, 15 günlük yarıyıl tatili içerisinde hedefledikleri meslek alanlarında kariyerlerine ilk adımı attılar.

                                        

Doğru ve sağlıklı bir meslek seçimi için öğrencilerin çeşitli iş alanları içinde ki prensipleri ve sorumlulukları yerinde ve uzman kişiler ile deneyim kazanma amacıyla Mesleki Gözlem programı yarıyıl tatilinde başarı ile uygulandı.






 

Özel İnegöl Doğa Anadolu ve Fen Lisesi çatısı altında kendine güvenen, kendine inanan, hedefini belirlemiş ve bu hedefe doğru adımlarla ilerleyen bireyler yetişiyor.

 

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel İnegöl Doğa Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Leyla Durmuş, İnegöl’de kendilerine yardımcı olup, desteğini esirgemeyen kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

 

Duruş, “Öğrencilerimizden aldığımız geri dönüşlerde, yerinde mesleki deneyimin onları motive ettiğini görmek bizleri çok mutlu etti. İkinci döneme böyle bir başlangıç yapmak hem akademik hem sosyal alanda gençlerimizi hedeflerine daha da yaklaştıracağına inanıyorum” dedi.

 

Durmuş, son olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi için tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş