Doğa’da Yerli Malı Haftası

18-22 Aralık tarihleri arasında kutlanan ‘Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası’ Doğa Koleji’nde yerli tüketiminin bilinçli olarak artması ve yerli malı kullanımının önemi konusunda öğrencilere bilgilendirerek kutlandı.

Yayınlama: 26.12.2017
641
A+
A-

Bu haftanın temel amacı tutumlu olmak, yatırım yapmak ve yerli malı tüketiminin önemi konularına vurgu yapıldı. Çocuklara küçük yaşlarda bu tür sosyal sorumlulukları kazandırmak Doğa Koleji ailesinin önem verdiği noktalardan biri olarak ifade edildi.

 

Konu ile ilgili Doğa Koleji’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bilinçli nesiller yetiştirmekte en önemli araç eğitimdir. 4.Sınıf öğrencilerimiz , el emeği , ev yemeği ürünlerini 1,2 ve 3.sınıf arkadaşlarına satışa sundular. Satıştan elde edilen gelir İnegöl 23 Yaş Üstü Zihinsel Engelli Öğrenciler Halk Eğitim Kursu’na bağışladı. Halk eğitim Merkezi 23 Yaş üstü Engelliler kursu Öğrencileri, Doğa İlkokulu öğrencilerine hazırlamış oldukları etkinliği sundular. Çok keyifli, eğlenceli farkındalık oluşturdular. Programda emeği geçen Halk Eğitim Merkezi öğretmen , öğrenci ve idarecilerine çok teşekkür ediyoruz” 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş