Emniyet Ekipleri de şaşırdı Esnaf kahkahaya boğuldu

Evinin kurşunlandığını iddia ederek Emniyet Ekiplerine ihbarda bulunan şahıs, çevre esnafı kahkahaya boğdu. Emniyet Ekipleri Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin evinin kurşunlanmadığının ispatlanmasına rağmen vatandaşın yine iddasını savunması çevre esnafı kahkahaya boğdu.

Yayınlama: 07.05.2018
826
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde bulunan numara 33’teki bir ikamette meydana geldi. Basri Torun isimli vatandaş, evinin ara girişindeki pimapeni camın kırıldığını görünce, Emniyet Ekipleri’ni arayarak, evinin kurşunlandığını iddia etti.

EMNİYET EKİPLERİ DE ŞAŞIRDI
İhbarın alındığı ikametin önüne gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, yaptıkları incelemlerin ardından herhangi bir kurşun izine rastlamadı. İkamet sakini Basri Torun ise, kırık camı göstererek, “Buna ateş etmişler. Sonra da kızdım ben iyice kırdım camı” ifadelerini kullandı.

Basri Torun’un ifadelerini dinleyen Emniyet Ekipleri, çevrede de araştırma yaptı. Çevre esnaflarının da kurşun sesini duymaması, Torun’un ifadelerini yalanlamış oldu.






Çevredeki esnaf ise, Basri Torun’un, “Evim kurşunlandı” ifadelerini kullanması ile kahkaya boğuldu.

Yine de evinin kurşunlandığını ifade edenTorun, Emniyet Ekipleri’ne zor anlar yaşattı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş