En çevreci okul Akşemsettin

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen evre Şenlikleri kapsamında çeşitli kategorilerde birinci ve ikinci seçilen Akşemsettin İlkokulu 2018 yılında İnegöl’ün en çevreci okulu seçildi.

Yayınlama: 18.05.2018
1.224
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafınca her yıl düzenlenen çevre şenlikleri kapsamındaki ambalaj atığı yarışması, atık elbise yarışmasında Akşemsettin İlkokulu bir birincilik ve bir ikincilik kazandı.11 Mayıs ta düzenlenen törende okul, başarı belgelerini yetkililerden aldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akşemsettin İlkokulu Müdürü Ahmet Demir öğrencilerine çevre temizliği konusunda bilinç kazandırmayı amaçladıklarını bu yarışmalarında bunun için bir fırsat olduğunu, bir yıl boyunca ambalaj atığı, elbise ve kullanılmış pilleri okulda toplayarak sağlıklı çevre konusunda ellerinden gelen çabayı göstermeye çalıştıklarını ve bu projeye etkin destek sağlayan öğrencileri de ayrıca ödüllendirdiklerini söyledi.






 

Koordinatör öğretmen Gülcihan Yılmaz Sarı ise bu faaliyetlerin çok güzel olduğunu,sonunda ödülün olmasının çocukları motive ettiğini söyledi.

 

Okul Meclis başkanı Elif  Tanrıkulu ise, bütün öğrenci arkadaşlarının bu projeye çok destek verdiğini çünkü sağlıklı gelecek için temiz çevrenin çok önemli olduğunu söyledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş