FABRiKADAN ÇIKTIĞI GiBi DURAN ARACI ZONGULDAK’TA BULDU

Daha önce modifiye yaptığı Tofaş marka aracını 120 bin TL karşılığında İstanbul’dan bir galeriye satan İnegöllü genç ülke gündemine otururken, gencin Zonguldak’tan 50 bin TL karşılığında aldığı, fabrikadan çıktığı gibi duran Tofaş marka aracı için 80 bin TL’lik yeni modifiye hikayesi başladı.

Yayınlama: 17.11.2020
2.687
A+
A-

İnegöllü modifiye tutkunu genç, daha önce aracına 70 bin TL karşılığında modifiye etmiş ve İstanbul’da bir galeriye 120 bin TL karşılığında satışını yapmıştı.

 

Muhammet Ertem isimli genç, şimdi ise Zonguldak’tan fabrikadan çıktığı gibi duran 1996 Model Doğan SLX marka aracı İnegöl’e getirdi. Fanrikadan çıkış naylonları üzerinde duran araç dikkatleri üzerine çekerken, genç modifiye tutkunu aracına 80 bin TL’lik ekipman yerleştireceğini ifade etti.






 

120 BİN TL’YE SATMIŞTI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhammet Ertem, şu ifadeleri kullandı:

 

“İlk aracım 2 yıl sürdü toparlamamız. 2.5 Yıl sonra İstanbul’dan bir galerici abimiz talip olduğunu söyledi. Bende fuarlar bitmeden herhangi bir satış yapamayacağımı söyledim. Fuarlar bitince kendisi ile konuşup, aracın satışını 120 bin TL’ye gerçekleştirdim. O aracı 2,5 yıl önce 23 bin TL’ye satın almıştım. Ortalama 70 bin TL harcadım o arabaya”

 

FABRİKADAN ÇIKTIĞI GİBİ DURUYOR

Şimdiki aracı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ertem, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu aracı Zonguldak Çaycuma’dan 50 bin TL karşılığında aldım. Araç 15 yıldır yatıyordu. Kapalı garajda yatıyordu. Araç çok iyi durumda. Hatasız ve gaz bile takılmamış daha. Bu aracı bulmak için yaklaşık 3 ay uğraştık. Bulduk ve aldık. Sıra bu araçta. Diğer araç nasıl gündeme geldiyse, bu araç daha fazla gündeme gelecek”

 

80 BİN TL HARCAMA YAPACAK

Bu aracına da modifiye yapılacağını ifade eden Ertem, şu ifadelerle konuşmasını sürdürü:

 

“Modiye ekipmanları şuanda hazır. Bir hafta içerisinde toparlamaya başlayacağız. Koltuklar, bagaj dizaynı, iç dizaynı, motor dizaynı, dış dizaynı olmak üzere a’dan z’ye hepsi yapılacak. Şuan tahmini söylüyorum 3-4 ay içerisinde 80 bin lira civarında masraf yapacağız arabaya”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş