FUARA ZiYARETÇi AKINI

Türkiye’nin önemli mobilya üretim merkezi olan ilçemizde 45’incisi düzenlenen Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilya ürünleri, özellikle yabancı alıcılardan ilgi görüyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan eden İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Türk mobilyasının, İnegöl mobilyasının her yıl tanınırlığının artmasından dolayı, ziyaretçilerimiz doğal yollarla kendiliğinden artıyor. Bir de MODEF şirketimizin güzel çabalarıyla, özel davetleri ile farklı ülkelerden, f

Yayınlama: 05.10.2021
874
A+
A-

Pandeminin de etkisi ile geçtiğimiz yıllara göre daha fazla ziyaretçinin ilgi gösterdiği Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı, yabancı müşteriler tarafından da yoğun ilgi görüyor.

 

Fuarın ikinci günü olmasına rağmen fuara katılan ziyaretçi sayılarındaki artış nedeni ile mutlu olduklarını ifade eden İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, şu ifadeleri kullandı:






 

“Bugün fuarın ikinci günü. Gayet güzel gidiyor. Geçen seneye oranla yüzde 10, yüzde 20 dolayında daha fazla ziyaretçi olduğunu görüyoruz hem de rakamlarla tespit ettik. Yabancı ziyaretçilerimiz de geçen seneye oranla daha fazla. Firmalarımız güzel hazırlanmış. Ziyaretçileri bu fuara devamlı gelen ziyaretçiler. Yurt dışından da yeni tanıtımlarla, yeni çabalarımızla MODEF şirketinin getirdiği yeni alıcılar, her bölgeden insanlar bulunmakta. Gayet güzel bir şekilde fuarımız ilerliyor. İnşallah kalan günler, daha güzel geçer diye düşünüyorum. Biz hem katılımcı olarak hem de fuar yönetimi olarak son derece memnunuz”

 

Bu yıl, geçtiğimiz yıllara karşı fuarda daha fazla yabancı ziyaretçi ağırladıklarını belirten Ayhan,

 

“Türk mobilyasının, İnegöl mobilyasının her yıl tanınırlığının artmasından dolayı, ziyaretçilerimiz doğal yollarla kendiliğinden artıyor. Bir de MODEF şirketimizin güzel çabalarıyla, özel davetleri ile farklı ülkelerden, farklı kıtalardan yeni ziyaretçilerimizi getirmemizden dolayı, bu sene daha fazla yabancı yoğunluğu olduğunu gözlüyoruz. Bundan sonra tahmin ediyorum ki İnegöl deyince mobilya akla gelecek,  dünyanın her bölgesinde daha fazla ziyaretçiler gelecek” diye konuştu.

 

İnegöl mobilyasındaki sanatsal işçilik nedeni ile müşterilerin tercihi olduğunu belirten Ayhan, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Bizim gezdiğimiz katılımcı firmalar şuan gayet memnun. Herkes yeni ürünler yapmış. En ufak noktada bile beşik satan, sehpa satan firmalarımız son derece memnun. Büyük oturma grupları, yatak odaları, yemek odaları, bu tarz mobilyalar zaten İnegöl’ün her zaman marka değerini arttıran ürünler. Bu ürünlerin tasarımı İnegöl’e has. İnegöllü esnaf ve sanatkârın el emeğinin değdiğinin bir göstergesi oluyor. Biz genelde işçilikli, sanatsal ürünler yaptığımız için müşterinin de tercihi oluyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş