Gençler’den Fair Play örneği

Gençlergücüspor Yönetimi, Orhanelispor maçı galibiyeti sonrasında her iki takıma yemek jesti yaptı.

Yayınlama: 02.02.2018
516
A+
A-

Gençlergücüspor kendi sahasında Orhanelispor’u ağırladı. Gençlergücü rakip takımın kendi kalesine attığı gol ile sahadan 1-0 galip geldi ve zirve takibini sürdürdü.

 

ADIM ADIM İLERLİYORUZ






Maçı değerlendiren Gençlergücü Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, şunları söyledi: “İki takım açısından da önemli olan bir  müsabakayı geride bıraktık. Oldukça dostane başlayıp dostane biten maçın sonucunda kazanan biz olduk. Bu galibiyetle hem rövanşı aldık hem de zirveden kopmadık. Oyunun ilk yarısında topa daha çok sahip olan rakip olmasına rağmen pozisyon vermedik. Rakibimizin zaman zaman uzaktan attığı şutlar vardı ama etkili olamadılar. 30 Dakikada Yunus’un kestiği ortayı savunma oyuncuları ters bir kafa vuruşu ile kendi ağlarına gönderdi. 2. Yarı daha fazla pas yapmalarına engel olmaya çalıştık ve teknik ekibimizin yaptığı hamlelerle orta alanda dengeyi sağladık. Yakaladığımız kontra ataklarla sonucu değiştirip rahatlamak istiyorduk ancak olmadı. Oyunun son bölümlerinde rakibimiz baskı kurmaya çalışsa da bunları savuşturmayı başardık. 3 Puan aldığımız için mutluyuz. Her hafta gittikçe zorlaşan puan kapma savaşında adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Galibiyette emeği olan teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bizleri izlemeye gelip destek olan İnegöllü futbol severlere şükranlarımızı sunuyoruz”  

 

BU HAFTA RAKİP KAFKASSPOR

“16. Hafta Pazar günü grubumuzun önemli takımlarından Kafkasspor ile bir derbi oynayacağız. 2. Yarı önemli transferler yaparak güçlendiler. Geçen hafta deplasmanda aldıkları mağlubiyet sonrası tekrar toparlanmak ve zirvede yer almak isteyeceklerdir. İnegöl’ü temsil eden 2 güzide kulüp kendine yakışır şekilde müsabakayı tamamlayacaktır. Umarım centilmence ve seyri güzel olan bir müsabaka izletiriz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş