UYGULAMALAR DEVAM EDiYOR

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan Ayı nedeniyle akşam saatlerinde yoğun olan caddelerde uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlama: 20.06.2017
540
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta okulların kapanması ve Ramazan ayının içerisinde olmamız nedeniyle, ilçe genelinde trafik ve asayiş uygulamalarını arttırdı.

 

İnegöl’ün bir çok bölgesinde uygulama yapan ekipler, önceki akşam Şebboy Caddesi üzerindeki kafeler bölgesi mevkiinde vatandaşın huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi.






 

Önceki akşam yapılan uygulamada ehliyetsiz, plakasız, hatalı sürüş yapan, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, yüksek seste müzik dinleyen ve abartı egzoz kullanan sürücüler tek tek durduruldu.

 

Durdurulan araçlar, ekipler tarafından titizlikle incelendikten sonra kusurlu bulunan araçlara cezai işlem uygulandı.

 

Özellikle çevredeki vatandaşlara yüksek seste müzik yayını yapan araçlara  ve abartı egzoz kullanan motosikletler ekipler tarafından durduruldu.

 

Gerçekleştirilen uygulama kapsamında çok sayıda araç incelendi. İncelenen araçlardan bir kısmına cezai işlem uygulanırken bir kısmı ise trafikten men edildi.

 

Bu tür uygulamaların devam edeceği öğrenildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş