TABAN, YİNE GÖNÜLLER YAPTI

Uluslararası arenada ülkemizi temsil eden Milli Atlet Yunus Emre Akkuş, videolu mesaj yayınlayarak, dışarıda antrenman yapamadığı için Belediye Başkanı Alper Taban’dan koşu bandı talebinde bulunmuştu. Talebi değerlendiren Başkan Taban milli atletin talebini kırmayarak, virüs geçene kadar milli atletin çalışabileceği koşu bandını pazartesi gün evine bırakılması talimatı verdi.

Yayınlama: 25.04.2020
989
A+
A-

Dünya 3.’sü olarak hem İnegöl’ü hem de ülkemizi onurlandıran sonrasında da katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde eden İnegöllü Milli Atlet Yunus Emre Akkuş, sokağa çıkma yasağı nedeni ile antrenmanlarını yapamıyordu.

 

Video çekerek Belediye Başkanı Alper Taban’a çağrıda bulunan Akkuş, ““Merhabalar Başkanım. Ben Milli sporcu Yunus Emre Akkuş. Öncelikle hayırlı Ramazanlar diliyorum. Benim sizden bir ricam olacaktı. Malumunuz koronavirüs nedeni ile antrenmanlarımı yapamıyorum. Bu zamana kadar yapmış olduğum antrenmanlarımın da boşa gitmesini istemiyorum. Koşubandına ihtiyacım var. Bu konuda bana destek olursanız çok sevinirim. Desteklerinizi bekliyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.






 

Konudan bir süre sonra haberi olan Belediye Başkanı Alper Taban, Belediyespor yetkilileri ile iletişime geçerek bir koşu bandını virüs geçene kadar Milli Atlet Yunus Emre Akkuş’a verilmesi talimatı verdi.

 

Koşu bandının Pazartesi günü Milli Atlet Yunus Emre Akkuş’un Yeniceköy’deki evine götürüleceği öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş