Gençlik etkinlikleri başlıyor

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Erman Bostancı, pandemi nedeni ile tedbir maksatlı alınan kısıtlama kararlarının esnemesi ile gençlerle yeniden buluşmaya devam ettiklerini belirtti. Bostancı, tüm İnegöllü gençleri derneğe beklediklerini ifade ederek, farklı etkinliklerle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tuttuklarını ve vatanına, milletine ve dinine sadık bir nesil yetişmesi gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Yayınlama: 09.06.2021
527
A+
A-

Kuruculuğunu merhum Fatih Bayram’ın üstlendiği Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, pandemi nedeni ile alınan tedbirler kapsamında uygulanan kısıtlamaların esnetilmesi ile yeniden etkinliklerine b aşladı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Erman Bostancı, “Bizler Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği olarak, içinde bulunduğumuz dünya hayatında, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ilke edinen ve tarihine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmanın gayretinde bulunan birer vatan erleriyiz. Bundan dolayı Ateş Karıncalarının çalışma alanlarını genel itibari ile gençler ve gençlik üzerine kurulacak çalışmalar içermektedir. Malumunuz üzere pandemi süreci ile birlikte birçok insanımız kendisini dört duvar arasında yalnız veya garip hissetmektedir. Biz de Ateş Karıncaları olarak gençlerimiz ile birlikte birtakım faaliyetler için bir araya gelip, pandemi kısıtlamalarının kısmen kaldırılması ile gençlerimiz ile çeşitli aktiviteler yapıyoruz.  Onlarla birlikte kamplar düzenliyoruz, bisiklet turları yapıyoruz ve genç kardeşlerimiz ile birlikte ayaklarımızı toprağa basıp, çiçeklere dokunup ve gerçek manada bisikletlerimizi maviliklere ve yeşilliklere sürüyoruz”






 

“Irkçı emperyalizmin insanlık üzerinde, insanlığı bozmak adına düzenlemiş olduğu ahlak dışı birçok meselelerde de Ateş Karıncaları olarak duyarlı davranıp, bu manada gençlerimizin hem manasını hem de ruhunu terbiye edecek eğitici dersler ile onlarla birlikte oluyoruz. Maksadımız içindeki dünya hayatına insanlığa, memleketimize hayırlı güvenilir vatanda evlatları yetiştirmektir. Bütün çalışmalarımızda bu temel yatar. Biz biliyoruz ki elbette ki çalışan bir toplum, elbette ki hakikat içerisinde yorulmuş bir nesil bu toprakları boş bırakmaz, vatanına, milletine, sancağına, sahip çıkar. Ve biz biliyoruz ki bir toplumun asıl gücü imanlı ve ihlaslı evlatlarıdır. İşte bu mana ile de gençlerimizin manevi yönlerini güçlendirmeye çalışıyoruz”

 

“Malumunuz üzere yaşadığımız şehirde son zamanlarda intihar vakalarına rastlamaktayız. Bizde bu noktada insanların bu ahval içerisinden kurtulması için gençlerle birlikte bir araya geliyor, onların dertlerini dinliyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Bu gençlerimizin bir bölümünü burslarla destekleme gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu günçler okuyup, vatanına, milletine ve insanlığa faydalı makamlara gelecektir”

 

“Ateş Karıncaları, doğru olan bir safta yer alabilmek adına Hz. İbrahim (A.S.)’ın ateşini söndürmek için ağzındaki küçücük su ile giden karınca olabilmek için, Sultan Fatih’in emanetlerine sahip çıkmak için vardır. Bundan dolayı İnegöllü esnaf kardeşlerimize Ateş Karıncalarını sahip çıkmalarını, maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini ve bu teşkilatın İnegöl’ün çocukları olduğunu bilip, İnegöl evlatlarının her zaman yanında olduklarını temenni ediyoruz”

 

“İnegöllü gençlerimizi derneğimize bekliyoruz. İnegöl’deki anne ve babalara sesleniyorum. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve vatanına, milletine, devletine, dinine sadık birer evlat olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamdan çeşit çeşit etkinlikler düzenleyerek hem gençlerin eğitimine hem de enerjisine hitap ediyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş