GÖREV YİNE DEĞİŞTİ…

2020 Yılının ilk ayında olayla bir şekilde görevden alınmasının ardından adli mercilere başvuran Fatih Bilican yeniden İnegöl Milli Eğitim Müdürü olmuştu. Yaşanan sürecin ardından yarın Ali Doğru’nun göreve başlayacağı öğrenildi.

Yayınlama: 15.11.2020
1.637
A+
A-

2020 Yılının ilk ayında İnegöllü Milli Eğitim Müdürü koltuğunda otururken, usule aykırı olarak görevden alınan ve Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilen Fatih Bilican, adli mercilere başvuruda bulundu.

MAHKEME SONUÇLANDI

Yapılan teknik incelemelerin ardından Mahkeme Heyeti, oy birliği ile Fatih Bilican’ın, usulsüz görevden alındığı kararını aldı. Mahkemenin sonuçlanmasına rağmen, herhangi bir gelişme yaşanmamıştı.






KARAR SONRASI YENİDEN MÜDÜR OLDU

Kararın verilmesinin ardından yeni görevlendirme yapıldı. Buna göre İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna tekrardan Fatih Bilican otururken, Ali Doğru ise geçici görev ile Kestel’e atandığı öğrenildi.

SÜREÇ SİLBAŞTAN
Geçen sürecin ardından Mahkeme kararı ile tekrar İnegöl Milli Eğitim Müdürü olan Fatih Bilican, siyasi hamleler sonrasında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma görevlisi olarak atandı. Ali Doğru ise tekrar İnegöl Milli Eğitim Müdürü oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş