Hadim’den huzurevi ziyareti

Hadim AVM çalışanları, Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Yayınlama: 28.03.2018
656
A+
A-

Gerçekleştirilen ziyarete Hadim AVM İdari işler ve Mali işler Müdürü Mustafa Gürel ve Hadim AVM Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk katıldı. Huzurevi sakinleri ile sohbetlerin yanı sıra, yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Hadim AVM olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini belirten Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, “Hadim Alışveriş Merkezleri olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. 18-24 Mart günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Hadim Alışveriş Merkezleri olarak huzurevini ziyaret ettik. Yaşlılarımız ile beraber sohbet ettik. Yaşlılarımız bizim için değerlidir. Yarın bizler de yaşlanacağız. Gölgesinde hayat bulduğumuz çınarlarımıza sahip çıkalım. Kendimize bunu bir felsefe olarak görüp bu tür ziyaretleri yılda 3 – 4 güne sığdırmamak lazım. Her birey bu şekilde düşünürse bu tür organizasyonlar daha fazla büyür” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş