Hamile kadının vurulması olayına keşif kararı verildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde başından silahla vurulması sonucu hamile kadının karnındaki bebeğinin ölümüne sebep olan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Hüseyin B.’nin yargılanması İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor. Duruşmada mahkeme heyeti olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi.

Yayınlama: 22.02.2019
995
A+
A-

Edinilen bilgilere göre 19 Mart 2018 tarihinde Bursa’nın İnegöl İlçesi Süleymaniye Mahallesi’nde ki ikametine alkol aldıktan sonra gelen Hüseyin B. İsimli şahıs beraber yaşadığı 5 aylık hamile olan Merve P. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın ilerlemesi üzerine hamile kadın evin içerisinde bulunan bir sehpa üzerindeki silahı alarak kendini vurmak istedi.

Hüseyin B.’nin silahı kadının elinden almak için müdahale etmesi ile birlikte ateş alan silahtan çıkan kurşun 5 aylık hamile olan Merve P.’nin suratına isabet etti. Olay yerine ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri talihsiz kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, İnegöl Devlet Hastanesi Acil servis bölümüne götürdü. Merve P. İsimli burada ki tedavinin ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edildi.






Gerçekleşen olayın ardından uzun süre tedavi gören Merve P. İsimli şahıs %54 engelli olarak taburcu edildi. Bu süre sonra talihsiz kadının bebeği de anne karnında hayatını kaybetti.

 

Olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Hüseyin B. İsimli şahsın yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

2. kez hâkim karşısına çıkarılan tutuklu sanık Hüseyin B. Olayın kaza ile olduğunu iddia etti.

Olay nedeniyle vurulan talihsiz kadın ise olayın öncesini ve sonrasını hatırlamadığının altını çizerek, ‘Hüseyin B. Beni vurmuştur’ dedi.

Mahkeme heyeti olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş