HASTANELERE DiREK ‘HAT’ OLSUN

İnegöl’de ikamet eden fakat tedavisi nedeni ile Bursa Şehir Hastanesi ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne gitmesi gereken bir çok İnegöllü vatandaş, bu hastanelere direk otobüs hattı olması gerektiğini belirtti. Hasta ve hasta yakınları aracı olmayan vatandaşların aktarmalarla ciddi problem yaşadığını ifade etti.

Yayınlama: 30.07.2019
665
A+
A-

Sosyal Medya üzerinden bir çok vatandaş, Bursa Şehir Hastanesi ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne direk otobüs hattı olması için paylaşımlarda bulunuyor. Hasta ve hasta yakınları, kendisine ait aracı olmayan vatandaşların ciddi problem yaşadığını, hem sağlık açısından hem de maddi imkanlar açısından, İnegöl ile Bursa arasında yeni bir otobüs hattının açılması gerektiğini ifade ediyor.

 

OTOSBÜSLER KESTEL’E KADAR






Bilindiği gibi UKOME kararı ile İnegöl’de Bursa’ya giden otobüslerin son durağı Kestel. Vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla, İnegöl’de Bursa’ya giden otobüslerin son durağının Kestel olması nedeni ile UKOME’nin yeniden bir düzenleme yapmasını beklediklerini ifade etti.

 

HASTA VE HASTA YAKINLARI OLUMSUZ ETKİLENİYOR

Yapılan paylaşımlarda, hasta ve hasta yakınlarının hem sağlık açısından hem de maddi konular nedeni ile olumsuz etkilendiği belirtildi.

 

KARA ÇIKABİLİR Mİ?

UKOME’nin nasıl bir karar alıp, almayacağı merak konusu olurken, önümüzdeki günlerde vatandaşların ilgili mercilere başvuru yapacağı öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş