MOTORLAR KÜLE DÖNDÜ

Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel Sokak’ta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın nedeni ile yaklaşık 10 motor ve 1 ATV küle döndü.

Yayınlama: 02.05.2017
669
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, 30 Nisan’ı 1 Mayıs’a bağlayan gece saat 05.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel Sokak no:22’de bulunan bir motosiklet tamircisinde meydana geldi. İşyeri sahipleri, tamir için kendilerine bırakılan motorları park sorunu olduğu için hemen bitişiğindeki bıçkı dükkânının bahçesine bırakarak muhafaza altına aldı. Bıçkı dükkânının bahçesinde duran motorlar,sabaha karşı 05.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı.

 

Bölgede devriye gezen Emniyet ekipleri, işyeri bahçesinden yükselen alevleri şans eseri fark ederek durumu 110’a bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yerinde ve zamanında müdahaleleri sonucunda alevler dükkânı sarmadan kontrol altına alındı.






 

Meydana gelen olayda 10’a yakın motosiklet ve 1 adet ATV kül olurken bıçkı dükkânının bir bölümü de alevlerden nasibini aldı.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş