Hayvan pazarı kapatıldı

İnegöl İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, Cemiyet Mahallesinde görülen hayvan hastalığı nedeni ile Hayvan Pazarı’nın 21 gün süre ile kapatıldığını ifade etti.

Yayınlama: 02.06.2018
785
A+
A-

İnegöl İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, Hayvan Pazarı’nın kapatılması, denetimler ve yeni bina ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

HAYVAN PAZARI KAPATILDI






Hayvan Pazarı’nın kapatıldığını ifade eden Ekren, “Cemiyet Mahallemizde çıkan bir hastalık sonucu, ilçemizde şap ile ilgili hastalık çıkışı yapılmıştır. Bu sebeple de Hayvan Pazarı’nın kapatılması gündemde. 21 Gün süre ile Hayvan Pazarı’mız kapatılmış bulunmaktadır. Vatandaşlarımız hayvan alıp satarken, hayvanların hastalıksız ve aşılarının tam yapılmış olmasına dikkat etsinler. Artık 21 gün boyunca dışarıdan hayvan girişi yasaklanmıştır, vatandaşlarımıza duyurulur” dedi.

 

BİN 300 İŞLETME DENETLENDİ

Şimdiye kadar bin 300 civarında işletmeyi denetlediklerini ifade eden Ekren, “Yılbaşından itibaren denetimlerimiz sürüyor. Her yıl artarak denetimlerimiz devam ediyor. Şuan itibari ile  bin 300 civarında denetim gerçekleştirdik. Hedefimiz, yılsonu itibari ile 3 bin 500 civarı denetimi tamamlamış olmak. Ramazan nedeni ile özel bazı denetim organizasyonlarımız oluyor. Fırınları Ramazan ayı öncesi tamamını denetledik. Şimdi ise lokanta, tatlıcılar gibi daha çok rağbet gören yerler üzerinde denetimlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

3 AY İÇERİSİNDE İHALE OLABİLİR

Son olarak yeni bina ile ilgili açıklamalarda bulunan Ekren, “Bina ile ilgili avam projeler bakanlığa gitti.Bakanlığın bunun ile ilgili bir revizyon talebi oldu. Muhtemelen bir kaç ay içerisinde de ihale işlemi olacaktır” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş