Herkes için hayırlısı olsun

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunarak, “Listeler açıklandı. Herkes için hayırlısı olsun. Bundan sonra çalışmalarımıza adaylarımız ile birlikte devam edeceğiz. İnşallah Cumhur İttifakı, beklenilenden daha fazla oy alarak, millet için vazife başına geçecektir” dedi.

Yayınlama: 22.05.2018
857
A+
A-

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ersan, şu ifadeleri kullandı: “Listeler belli oldu. İnegöl’den 3 arkadaşımız aday listesinde yer aldı. Bu isimler; Vildan Yılmaz Gürel, Burcu Yaran ve İsmail Özkan. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Şimdiye kadar biz zaten seçim çalışmalarımıza başlamıştık. Günde 9 köyü ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Şimdi çalışmalarımıza daha geniş boyut kazanacak. Çünkü artık adaylarımız belli olduğu için onlarla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Listeler açıklandı. Herkes için hayırlısı olsun. Bundan sonra çalışmalarımıza adaylarımız ile birlikte devam edeceğiz. İnşallah Cumhur İttifakı, beklenilenden daha fazla oy alarak, millet için vazife başına geçecektir”

 






VATANDAŞIMIZIN OYLARINA TALİBİZ

Konuşmalarını sürdüren Ersan, “Bilindiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı adı altında birlikte hareket ediyoruz. Millet için ne gerekiyorsa, milletin menfaatleri neyi gerektiriyorsa bizlerde o doğrulta hareket ediyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın oylarına talibiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş