HIRSIZLAR TEKER TEKER YAKALANIYOR

İnegöl’de bir inşaat firmasını soyarken güvenlik kameralarına takılan 5 hırsızdan biri önceki yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan hırsız geçtiğimiz gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir kişi daha yakalandı.

Yayınlama: 27.05.2017
1.136
A+
A-

Fatih Mahallesi Samyeli Caddesi üzerindeki bir apartmanın zemin katında faaliyet gösteren inşaat firmasına geçtiğimiz salı gecesi bir gurup hırsız girerek firma içerisindeki çelik kasayı çalmışlardı. Çelik kasanın içerisinde 35 bin TL nakit para ile 96 bin TL’lik çek bulunuyordu. Meydana gelen hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansımıştı.

 

Meydana gelen hırsızlık olayının ardından çok yönlü soruşturma başlatan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, titiz çalışma sonucunda 5 şüpheliden biri olan 21 yaşındaki Mevlüt U.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs geçtiğimiz gün emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.






 

Gözaltına alınan şüpheli Mevlüt U. çalınan kasanın yerini emniyet ekiplerine gösterdi. Gösterilen adres olan Babasultan Barajına giden ekipler, baraj içerisine atılmış vaziyette olan 200 kiloluk kasayı tespit etti. Bölgeye çağırılan vinç ile barahın içerisinden çıkarılan kasanın hırsızlar tarafından parçalandığı gözlemlendi.

 

Hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 5 hırısızın, olayı gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra, hırsızlık yapmak için kiraladıkları araç ile Ümitalan mevkiinde kaza yaptıkları, kaza nedeniyle yaralanarak Bursa’da ki bir özel hastanede tedavi oldukları ve buradaki tedavinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

 

Emniyet ekipleri tarafından her yerde aranan hırsızlardan 1’i tutuklanırken, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 17 yaşında ki Y.Y isimli şahısda önceki gün İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan 17 yaşındaki Y.Y isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş