HüSEYiN ŞAHiN, VATANDAŞLARI UYARDI;

Ekonomiyi türbülanslara sokmak isteyenlere
fırsat verirsiniz
AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, geçtiğimiz gün düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Törende açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Ben bazen duyuyorum; reise oy vereceğim, ama parlamentoda AK Partiye oy vermeyeceğim diyenler var. Topal ördek yaparsınız, kısır döngülere sokarsınız. Türkiye’nin büyüme trendini engelleyenlere fırsat verirsiniz.

Yayınlama: 30.05.2018
497
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Çıracı Katlı Otoparkı’nın altında bulunan bir işyerinde kurulan Seçim Koordinason Merkezi (SKM) açılışı, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel, Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Seçimlerinin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederek bir konuşma gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, bu seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.






 

Daha sonra konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise Müslüman coğrafyasında akan kanlara dikkat çekerek, “Rahmetin bol olduğu günlerde Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Esenlik içerisinde bir ramazan geçiriyoruz. Ama herkes bizim kadar şanslı değil Müslüman coğrafyasında kan durmuyor bu seçim Müslüman coğrafyasındaki kanın durmasına vesile olur inşallah” dedi.

 

VAKİT İNEGÖL VAKTİ

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel “Açılışımıza hoş geldiniz. Her şey Türkiye için demek istiyorum ama vakit Türkiye vakti, Vakit Bursa Vakti. Vakit İnegöl vakti” diye konuştu.

 

AK PARTİ CESUR İNSANLAR TARAFINDAN KURULDU

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bizler seçimi, seçmeyi seviyoruz. İçinden iyiyi ayırmayı seviyoruz. 24 Haziran’da hep beraber seçeceğiz. Bu seçime giderken Türkiye, önüne konulan tabloda en iyisini seçmek için sandığa gidecek. İnsan hafızası unutur. Hepimiz unuturuz; yaşadıklarımızı. Acıları unutmayız da, tatlı olan şeyleri unuturuz. AK Parti 17 yıl önce o zaman gönül dünyasını Türkiye’ye açmak isteyen cesur insanlar tarafından kuruldu. O dönemde siyasi yasaklı bir liderin arkasından gitmek zordu. Cesur yürekli insanlar AK partiyi kucakladılar. AK parti tabelalarını milletimiz kendileri binalarının önüne astılar. Bu partinin tabelasını millet astı. Bu millet kendisine dayatılan o ceberut yapıyı hep reddetti. Daha ilk seçimde genel başkanımızı seçime sokmadılar. Ve o siyasi hareket tek başına iktidar oluyor. Bu milletin kararıdır. Genel başkanımızın başbakan olmasından sonra sarı kız, ay ışığı gibi darbe teşebbüsleri başladı. Ama bir şey çekindiler; milletin ferasetinden, basiretinden” şeklinde konuştu.

 

15 TEMMUZ ASLINDA ZAFERDİR

15 Temmuz darbe girişiminde hep birlikte direndiklerinin altını çizen Şahin, “Ama o TSK’nin içine sinen şerefsizler, dışarıdan aldığı destekle hükümetimizi direk olarak devirmeye teşebbüs ettiler, ama karşısında güçlü Türk milleti vardı. 15 Temmuz aslında zaferdir” İfadelerini kullandı.

 

TOPAL ÖRDEK YAPARSINIZ

24 Haziran’da yeni yönetim modeline geçileceğini hatırlatan Şahin, “Şer odakları bizleri karalamaya devam ediyorlar. Bize uyumamak düşüyor. Bazılarına görev, hep nöbettir. Bazılarına görev hep uyumaktır. Hamd olsun bana nöbet düştüğü için bahtiyarım. Şimdi güçlü meclis zamanı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ikisinin de eş değerli sandıktan çıkması lazım. Ben bazen duyuyorum; reise oy vereceğim, ama parlamentoda AK Partiye oy vermeyeceğim diyenler var. Topal ördek yaparsınız, kısır döngülere sokarsınız. Türkiye’nin büyüme trendini engelleyenlere fırsat verirsiniz. Türkiye’yi ekonomik türbülanslara sokmak isteyenlere fırsat verirsiniz. Çok çalışmamız gerekiyor. Vakit Türkiye, Bursa, İnegöl vakti. Aslında vakit, kurtuluş vaktidir. Gelin bu prangaları hep beraber ortadan kaldıralım. Bu bir sevda, gönül işi” cümlelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş