iFTAR MüSiAD’DAN

MÜSİAD İnegöl Şubesi, yardım ve desteklerini sürdürüyor. Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Kurulu üyeliği ile yardım çalışmalarına katkı veren MÜSİAD İnegöl Şubesi, Ramazan Ay’ının gelmesi ile desteklerini arttırmış durumda.

Yayınlama: 04.05.2020
407
A+
A-

Kovid-19 pandemisinden dolayı 3 günlük sokağa çıkma yasağı nedeni ile geçtiğimiz Cumartesi günü Mesai yapan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçe Sağlık Müdürlüğü Merkezinde görev yapan personel ile İtfaiye personeline MÜSİAD İnegöl Şubesi İftar ikramında bulundu. 4 Ayrı ekibe ayrılarak İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sanayi Polis Karakolu, Alanyurt’ta bulunan Merkez Karakol, İlçe Sağlık Merkezi ile İtfaiye Noktalarında nöbet tutan itfaiye erlerine iftarlıkları götürülerek personele ikram edildi.

 

Konulu ile ilgili açıklama yapan MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, “Bu süreci en az can kaybı ile atlatmak adına herkes can siperane görev yapıyor. Bunların başında da tabi ki emniyet mensuplarımız, sağlık çalışanlarımız geliyor. MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak bir iş adamları derneğiyiz ancak ülkemizin her derdi ile hemhal olmayı bir görev, bir sorumluluk biliyoruz. Bu minvalde Ramazan Ay’ı nedeni ile özelliklede sokağa çıkma yasağı olduğu günde görev başındaki Emniyet, Sağlık ve İtfaiye personellerine iftar ikram etmek istedik. Bu çalışmada katkılarını sunan tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve üyelerimize teşekkür ederim” dedi






 

Mehmet Döngel konuşmasının sonunda ise şunları dile getirdi; “Üyelerimize ve İnegöllü ticaret erbaplarına seslenmek istiyorum; memleketimizin özellikle bu covid-19 kaynaklı ekonomik durumunu dikkate alındığında, birbirimize destek vermeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğu bir dönemdeyiz. İş adamlarımız, ticarethane sahibi firmalarımız, (Kuaför, Kırtasiye, Pazarcı, Matbaa vb.)  özellikle günlük ciroları 2000-3000 düzeylerinde olan küçük esnaf diye nitelendirebileceğimiz bu vatandaşlara bu zor sürece ayakta kalabilmeleri adına ön ödeme formülünü uygulamalarını rica etmekteyiz. Bu insanlar bu kritik dönemde iş yerlerinin kapalı olduğun düşündüğümüz, insanların evlerinde kaldığını düşündüğümüzde iş yapamaz hale geldiklerini, ya da geleceklerini göz önünde bulundurarak, bu tür esnafımızın da bu zor süreçten çıkarken bir nebze can suyu almalarına vesile olalım. Bu konuda gerek MÜSİAD üyelerimizin gerekse de büyük işletme sahiplerini duyarlı olmaya bu uygulamayı gerçekleştirme davet ediyoruz. Ülkeler de büyük bir ailedir. Ailenin üyeleri ne denli güçlü kenetlenirse, ülke, bu zorlu süreçlerden o denli hızlı ve az hasarla çıkar. Bizler bu ailenin vefalı birer üyesi olarak, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek elimizi taşın altına koymalı, imkânlarımız ne ölçüde el veriyorsa kampanyaya destek olmalı, her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermeliyiz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş