İlhan Korkmaz’dan İnegölspor’a ziyaret

İnegölspor eski kulüp başkanlarından İlhan Korkmaz ile eski yöneticilerden Hayri Demiray, kulüp tesislerimizde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekibimizi ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

Yayınlama: 27.08.2021
562
A+
A-

Ziyarette konuşan Eski kulüp başkanlarımızdan İlhan Korkmaz, şunları söyledi:

“Bu camiada 1 yıl genel kaptanlık 3 yılda başkanlık yapma şerefine nail oldum ve bu mutluluğu yaşadım. Bu sayede güzel insanlar tanıdım. Bunlardan bir tanesi teknik ekipteki Mustafa hocam. Yıllar önce çok güzel birlikteliğimiz oldu. Cenab-ı Allah bu süreçte iyi şeyler nasip etti. Şampiyon olduk, Play-Off oynadık, Play-Off’un direğinden döndük. Yani hep zirvedeydik Allah’a şükür. Bu başarıları bu yıl inşallah Hasan hocamın ve ekibinin önderliğinde sizlerden bekliyoruz. Başkanımın ve yönetim kurulunun çalışmalarını zaten ilgiyle takip ediyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Yeter ki sizde bizlere sahada terinizin son damasına kadar akıttığınızı hissettirin. O mücadeleyi verin, bizler sonucu ne olursa olsun her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Buna söz veriyoruz. Bu camia, bu şehir, futbolu seven, başarıya aç bir camia. Bu mutluluğu bize, bu insanlara yaşatacağınıza inanıyoruz. Cenabı-ı Allah hastalıksız, kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçirmenizi nasip etsin. Rabbim yardımcınız olsun inşallah”

 






Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ise “Ziyaretleri için eski kulüp başkanlarımızdan çok değerli büyüğümüz İlhan Korkmaz ile eski yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizi son derece mutlu etti. Başkanımızın dediği gibi camiamız başarıya aç. İnşallah bu sezon bu başarıları elde ederiz. Bizler teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.

 

HABER: SEYİT ALİ SEVİM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş