iNDiRiM OLMAYACAK

İnegöl otobüslerinin son durağı olarak Kestel’in gösterilmesinin ardından tepkiler çığ gibi yükselmişti. Vatandaşlar bu nedenle fiyatlarda indirim beklerken, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl 32 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Yüksel Beyhan, herhangi bir indirimin söz konusu olmadığını ifade etti.

Yayınlama: 25.04.2017
2.999
A+
A-

İnegöl- Bursa arası ulaşım hizmet veren otobüsler ile İnegöl’den Bursa’ya seyahat eden vatandaşların yolculuğu, UKOME kararı ile 22 Nisan Cumartesi günü başlayan uygulama ile artık doğu garajı yerine Kestel Aktarma Merkezi oldu. UKOME’nin bu uygulamasu İnegöllü vatandaşlar tarafından büyük tepkilere yol açarken, fiyatta indirim olacakmı soruları ise sorulmaya başlanıdı. İnegöllü vatandaşların “mesafe kısaldı, fiyat indirimi getirilsin” söylemlerine İnegöl 32 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Yüksel Beyhan son noktayı koydu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl 32 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Yüksel Beyhan, “Büyükşehrin aldığı karara göre uymak zorundayız. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Sizlerde takdir edersiniz ki biz 4 yıldan bu yana zam istememize rağmen, ulaşım ücretlerinde herhangi bir artışa gidemedik. 4 yıl önce mazot ve sigorta, araçların diğer giderlerinin fiyatları neydi şuan nasıl. Arada büyük artış olmasına rağmen herhangi bir fiyat artışı yaşanmadı. 4 yıldan bu yana istediğimiz zam olmaması nedeniyle, herhangi bir fiyat indirimi söz konusu olmayacak” İfadelerini kullandı. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş