iNEGöL BELEDiYESi MiLLi SPORCULARI öDüLLENDiRDi

Balkan Şampiyonasında karate branşında ülkemizi temsil eden ve 2’nci olan İnegöllü milli sporcu Kübra Yazıcı ile çeşitli ulusal yarışmalarda derece elde eden Ahmet Çakır, çeyrek altınla ödüllendirildi.

Yayınlama: 18.07.2017
538
A+
A-

Genç nüfusu ve spora yönelik potansiyeliyle her gün farklı bir alanda başarıların elde edildiği İnegöl’de, Çakır Spor Kulübü sporcuları Kübra Yazıcı ile Ahmet Çakır, şehrimizin adını zirveye taşıyan başarılara imza attı. Kübra Yazıcı’nın farklı ulusal müsabakaların yanı sıra ülkemizi temsil ettiği Balkan Şampiyonasında elde ettiği 2’ncilik ile Ahmet Çakır’ın ulusal düzeyde müsabakalarda İnegöl’ün adını duyuran dereceler elde etmesinin ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit 2 sporcuyu antrenörleri Cemil Çakır ile birlikte makamında ağırladı. Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan makamında başarıları sporcuları konuk eden Başkan Yiğit, her iki sporcuyu da çeyrek altınla ödüllendirdi.

 

“BAŞKANIMIZ SPORDAN VE SPORCUDAN DESTKELERİNİ ESİRGEMİYOR”






Sporcuların ödül töreninde konuşan Çakırspor Antrenörü Milli Antrenör Cemil Çakır, “2 ay önce Antalya’da yapılan minikler ve yıldızlar ile Kuşadası’nda yapılan ümit genç Türkiye Şampiyonasında 2 sporcumuz derece yaptılar. Kübra Yazıcı Türkiye 2’ncisi, Ahmet Çakır Türkiye 2’ncisi oldu. 1 ay önce de İstanbul’da Balkan Şampiyonası yapıldı. Minik Yıldız Balkan Şampiyonasında Kübra Yazıcı milli takım adına, Bursa adına, ilçemiz adına bizi temsil ederek orada bir başarı gösterdi. Kendisi milli takım adına 2’nci oldu. Ahmet Çakır’da yine Kahramanmaraş’ta yapılan okullar arası Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu. Biz ferdi branş olarak ve kulüp olarak da karate çalışmalarına gayretli bir şekilde devam ediyoruz. Belediye Başkanımız ve Eşref Başkanımız da sağ olsunlar desteklerini esirgemiyorlar. Bunun için de kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SALON SPORLARINA TAM DESTEK

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise İnegöl’ün başarılı sporcularını ağırladıklarını hatırlatarak “Kendilerine bu başarılarından dolayı bir hediye takdimimiz olacak. İnegöl Belediyesi olarak salon sporlarının gelişmesine bildiğiniz gibi çok büyük önem veriyoruz. 12 branşta salon sporları yapıyoruz. Bunun yanında ulaşamadığımız branşlar varsa amatör olarak dışarıda bu işleri yapanlara da destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de Çakır Spor Kulübünden değerli hocalarımız ve sporcularımız var. Ben kendilerine tebrik ediyorum. Bundan sonraki hem özel hayatlarında hem de sportif hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

“7’DEN 77’YE HERKESE SPOR YAPTIRMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Eşref Yiğit, İnegöl Belediyesi’nin salon sporlarına çok büyük önem verdiğinin altını çizerek “Bu doğrultuda 7’den 77’ye herkese spor yaptırmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız. İnegöl Belediyesi’nin sportif faaliyetleri artarak devam edecek. Aynı şekilde desteklerimiz de sürecek” ifadelerinde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş