İNEGÖL’DE CAMİİ’DE HIRSIZLIK

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Hacı Hafız Lazlar Camii’nde önceki gün iftar vakti hırsızlık olayı meydana geldi. Meydana gelen olayda çalacak bir şey bulamayan hırsızlar yardım kutularına çaldı.

Yayınlama: 12.06.2017
1.185
A+
A-

 

Edinilen bilgilere göre olay Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Hacı Hafız Lazlar camiinde meydana geldi. İftar vakti insanların dalgınlığını fırsat bilen hırsızlar önceki gün iftar vakti Hacı Hafız Lazlar Camii’ne geldi. 53 yaşındaki Coşkun Yiğit’in işlettiği camiinin lavabo bölümüne yönelene 3 hırsız önce içeri girerek çevreye bakındılar. Daha sonra içeride bulunan odanın kapısını kıran hırsızlar oda içerisinde çalacak bir şey bulamayınca 2 adet yardım kutusuna yanlarına alarak dışarıya yöneldi.

 






İftar yemeğini yedikten sonra camiye gelen işletmeci Coşkun Yiğit kapıların kırık olduğunu ve yardım kutularının yerin olmadığını fark edince durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplere bildirdi.Olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kamera ve parmak izi çalışması yaparak hırsız veya hırsızların peşine düştü.

 

Olayı anlatan işletmeci Coşkun Yiğit, “Saat 20.30 sularında iftar yemeğini yemek için Kemalpaşa Mahallesi’nde bulan evime gittim.  Buraya tekrar geri geldiğimde kapının kırık olduğunu ve yardım kutularının olmadığını fark ettim. Durumu hemen emniyet ekiplerimize bildirdim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş