İnegöl’de ‘Değnekçi’ krizi

Yayınlama: 18.09.2023
2.933
A+
A-

İnegöl’de bazı düğün salonlarının önünde bekleyerek cemiyete araçları ile katılan vatandaşlardan otopark ücreti isteyen değnekçiler krize neden oluyor. Bazı vatandaşlar durum karşısında tepki gösterirken, tepkinin ardından para isteyen şahıslar bir anda kaçarak gözden kayboluyor.

İlçemizde bulunan bazı düğün salonlarının önünde bekleyerek cemiyetlere katılan vatandaşlardan, Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs eden şahıslar krize neden oluyor.

Vatandaşlara herhangi bir fiş vermeden direk ücret talep eden şahıslarla vatandaşlar arasında gerginlik yaşanırken, geçtiğimiz günlerde OSB mevkiinde bir düğün salonu önünde de aynı olay cereyan etti.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İ.C. isimli vatandaş, bir cemiyet nedeni ile düğün salonu önüne gittiğini ve kendisinden otopark parası istenince karşı çıktığını ifade etti.

Olayı anlatan İ.C. şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz günlerde bir cemiyet nedeni ile o bölgedeki bir düğün salonuna gittik. Aracı park etmeye çalışırken biri yanımıza yanaşıp otopark ücreti talep etti. Bende bundan dolayı biraz sinirlendim. Önce karşı çıktım daha sonra da fiş ver o zaman dedim. ‘Fiş yok’ dedi. Sen kiminle çalışıyorsun burada dediğimde hemen gözden kayboldu”

Bu olayı paylaştığı bir arkadaşının da aynı hadiseyi yaşadığını belirten İ.C. sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Yaşadığım olayı yakın arkadaşlarımın biri ile paylaştım. Ben sadece bu hadiseyi benim yaşadığımı düşünüyordum. Başka bir düğün salonu civarında da yine aynı hadiseyi arkadaşım da yaşamış. Ondan dolayı bunu İnegöllü kardeşlerimiz ile paylaşmak istedim. İnsanlarımız bu şahıslara itibar etmesinler ve emniyet güçlerine ihbarda bulunsunlar. Biz ihbarda bulunamadık olayın sıcaklığından ve cemiyetten dolayı aklımıza gelmedi. Ama bundan sonra daha duyarlı olacağız bu konuda”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş