İnegöl’de insanlık ölmemiş dedirten olay !

İnegöl’de meydana gelen olayda bir bankaya ait ATM’de 3500 TL para bulan Hilmi Kararlı isimli vatandaş durumu polis ekiplerine bildirerek parayı muhafaza altına aldı.

Yayınlama: 22.08.2020
1.980
A+
A-

ı Cuma Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın ATM’sine para yatırmak isteyen Koray Özben, para giriş kısmına parayı bıraktıktan sonra işlemlerinin bittiğini düşünerek ATM’den ayrıldı. Daha sonra ATM’ye işlem yapmak için gelen  Hilmi Kararlı isimli vatandaş, para giriş haznesinde bir miktar paranın olduğunu fark etti ve durumu polis ekiplerine bildirdi.

 

Polis ekipleri gelen kadar ATM’ye kimseyi yaklaştırmayan vatandaş, polis ekiplerine durumu anlattığı sırada ATM paranın bir süre alınmadığını fark edince yatırılan parayı bloke etti.






 

Bulduğu parayı muhafaza ederek çalınmasını önleyen Hilmi Karalı ,”ATM’de işlem yapmak üzere bankaya gittim. Bankada parayı görünce kimseye dokundurmadım. Vatandaş olarak görevimi yaptım, ekip çağırdım. Polis ekipleri de geldi, yardımcı odu. 3500 TL para buldum. İnsanlar çağrım, duyarlı olsunlar. Vatandaşın hakkı kalmıyor. Ben şuanda mutluyum, ağlamak üzereyim” dedi.

 

Paranın sahibi Koray Özbent ise, “Kartsız işlemi kullandım, acelem vardı. Hemen parayı yatırdım ATM parayı saydı ama son onayı vermedim. Acele ile oradan ayrıldım. 10 dakika sonra paranın hesapta olmadığını fark ettim. Sağ olsun ağabey başında bekliyormuş paranın. Poliste geldi, herhangi bir tutanak tutulmadı ama ATM parayı geri almış. Parayı alamadık ama şuanda bankada. Ağabey başında beklemeseydi birileri alıp gidebilirdi” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş