İnegöl’de intiharlar artıyor Kendisini asarak intihar etti

İnegöl’de son günlerde intihar vakaları artarken, ilçemizde bir intihar daha meydana geldi. Sarıpınar Mahallesi’nde bir kişi kendisini intihar ederek hayatını kaybetti.

Yayınlama: 22.05.2021
7.752
A+
A-

Son günlerde ilçemizde geçmişte görülmemiş bir şekilde intihar vakaları yaşanıyor. Son iki ay içerisinde bir çok vatandaş intihar ederek hayatını kaybetti.

 

Daha birkaç gün önce Orhaniye Mahallesi’nde bir kişi intihar ederken, geçtiğimiz gün gece saatlerinde ise bir intihar haber daha geldi.






 

Sarıpınar Mahallesi kırsalında meydana gelen olayda, Mustafa A. isimli 35 yaşındaki genç, kendisini iple asarak intihar etti.

 

HER YIL ARTARAK DEVAM EDİYOR

Öte yandan ilçemizde intihar vakaları her yıl artmaya devam ediyor. İlaç içerek canına kıymak isteyen vatandaşlar, hastanedeki tedavilerinin ardından normal hayatlarına dönerken, ilçemizde silahla kendisini vurarak ve iple asarak hayatına son veren kişiler, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

ARAŞTIRILSIN

Öte yandan ilçemizde son dönemde artan intihar olayları ile ilgili vatandaşlar da sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak, konu ile ilgili bir çalışma yapılmasını ve intiharların önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş