İnegöl’de kiracıların haklı isyanı

İnegöl’de sosyal medya üzerinden evinin kiralık olduğunu bildiren bir vatandaş, evinin kira fiyatını söyleyince sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Bazı ev sahiplerinin istediği ücretler, “Ev demeye bin şahit lazım. 1100 TL kira istiyorsunuz” dedirtti.

Yayınlama: 05.05.2020
2.889
A+
A-

İnegöl’de kira fiyatları normalin çok üzerinde seyretmeye devam ediyor. Özellikle İnegöl merkezindeki bazı ev sahiplerinin fahiş fiyatlara evlerini kiralama çabaları ise kiracı vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 

600-700 Lira kira ücreti ile kiraya verilecek evlerin, 1000 ila 1100 lira arasında kiraya verilmesi her kesimden vatandaşların tepkisine neden oldu. Ev sahiplerine ateş püsküren İnegöllü vatandaşlar, yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile adeta isyan etti.






 

Geçtiğimiz günlerde bu konu bir kez daha İnegöl’de gün yüzüne çıktı. Bir vatandaş kendi evini fahiş fiyata kiraya vermek için sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Buraya kadar her şey normalken ev sahibinin kira ücretini söylemesi ile sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

 

İşte vatandaşların tepki yorumları;

 

Zeynep Ayaz; “Allah aşkınıza insaf yahu. Ev demeye bin şahit lazım 1100 ₺ kira istiyorsunuz. Tamam her yere yakın olabilir ama mutfakta bir kişi zor gezer, masa koymaya yer yok. Bir odası oda olarak asla kullanılmaz. Yazık günah ya bin liradan aşağı olacak diye aklı çıkıyor ev sahiplerinin”

 

Ayşe Karabacak Özcan; “Çok küçük kirası da çok. Ankara’da 200 TL merkezde çok güzel yapılı evler 800-900 TL kira”

 

Kevser Seyyitali Tetik; “Bu virüs kimseye bir şey öğretmemiş. 2500 TL alan bir insan ne yiyecek ne içecek acaba bir ay boyunca. Ya birde çocukları var ise… Yazık”

 

Duzel Zeynep Emir; “İnegöl Hamidiye’de kirada evim var. 600 TL kirası. Kiracıma çok geliyor 50 TL zor yaptık bu sene zammı. 1100 TL nedir ya insaf yani”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş