İNEGÖL’DE POLİSE SALDIRI

Alanyurt Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasının ardından ehliyetsiz ve plaksız motosiklet sürücüsü ile uzman çavuşu olan oğlu, hastanede görev yapan polislere saldırdı. Kaza ve kavga sonucunda biri polis 3 kişi yaralandı.

Yayınlama: 22.06.2017
1.619
A+
A-

 

Geçtiğimiz gün Alanyurt yolu üzeri Metal Sanayi kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsüne, Trafik ekipler tarafından ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullandığı için cezai işlem uygulandı.

 






Ehliyetsiz ve plaksız olduğu için kendisine kesilen cezaya sinirlenen Ali Öz, plakasız motosikleti polisten kaçırmaya çalıştı. Trafik ekipleri durumu fark ederek sürücünün elinden motosikleti alarak çekiciye teslim etti.

 

Motosikletinin bağlanmasına tepki gösteren Ali Öz ve o sırada yanına gelen oğlu uzman çavuş Onur Öz görev yapan polislere saldırdı. Saldırı sonucu trafik polisi A.K hafif şekilde yaralanırken,  ehliyetsiz ve plakasız motosiklet sürücüsü ile oğlu uzman çavuş Onur Öz hastaneye gelen takviye ekipler tarafından etkisiz hale getirildi.

 

Baba Ali Öz ve oğlu uzman çavuş Onur Öz polise mukavemet göstermekten gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş