iNEGÖL’DE RADİKAL KARARLAR BEKLENİYOR

İnegöl’de normalleşmenin hemen ardından Kovid-19 rakamları artarken, vatandaşların tedbirlere riayet etmemesi ise gözlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili STK’larla toplantı yapılırken, vatandaşlar salgının artmaması için radikal kararlar bekliyor.

Yayınlama: 05.08.2020
3.500
A+
A-

Normalleşme sürecine kadar stabil olarak çok az kişide rastlanan Kovid-19, normalleşme sürecinin başlaması ile ilçemizde tavan yaptı. Hemen hemen her gün pozitif vakanın olduğu ilçemizde, bazı düğünlerde tedbirlere uyulmaması, maske kullanımında sıkıntıların yaşanması ve sosyal mesafeye dikkat edilmemesi nedeni ile radikal kararlar bekleniyor.

 

MASKE KULLANIMINDA SIKINTILAR YAŞIYORUZ






Maske kullanımı noktasında ilçemizde birçok vatandaş bilinçlenirken, maskeleri kola takılması ile yeni bir imaj da ortaya çıkmış oldu. Birçok vatandaş maskesini ya çene altında ya da koluna takarak sokaklarda vakit geçirmesi, tedirginliği de arttırıyor.

 

DÜĞÜNLER ÇOK SOSYAL !!!

İnegöl’de son günlerde düğünlerden artan vakalar dikkatlerden kaçmadı. Özellikle düğünlerde vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmemesi, maske kullanımının çok az olması salgının fırlamasındaki temel noktalardan biri olarak görülüyor. İnegöl’de gerçekleşen bir düğünde vatandaşların dikkatli davranmaması nedeni ile bayramdan bir hafta önce Kovid-19 rakamlarının fırladığı görüldü.

 

RADİKAL KARARLAR BEKLENİYOR

İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü geçtiğimiz günlerde STK Başkanları ile bir araya gelerek, tedbirler hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Birçok vatandaş ise salgın konusunda Kaymakamlığın, Bursa Valiliği düzeyinde yapacağı görüşmelerle radikal kararlar vermesinden yana.

 

İNEGÖL ÇEVRESİNDE DE ARTIŞ VAR

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde de son günlerde salgının artması, gündeme İnegöl’ü getirdi. İnegöl’de vakaların tavan yapması ve İnegöl’de yaşayan birçok Domaniç kökenli vatandaşın, hafta sonları ailelerini görmek için Domaniç’e seyahat etmesi, vakaları attırdığı iddia ediliyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş