İnegöl’de dev operasyon

Yayınlama: 25.09.2023
3.804
A+
A-

İnegöl’de sabah erken saatlerde başlayan ve İnegöl’üm tamamında Bursa Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla ismi sahte çek, tefecilik olaylarına karışan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ev ve işyerlerine yapılan operasyonlarda yüksek miktarda para ve silah ele geçirildi.

SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI

İnegöl’de günlerdir konuşulan ‘sahte çek’ konusunda Bursa Jandarma İl Komutanlığı düğmeye bastı. Sabah saatlerinde kırsal mahalleler de dahil olmak üzere İnegöl’ün bir çok noktasında ani baskınlar düzenlendi.






GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan bir çok noktada eş zamanlı başlayan operasyonlar kapsamında, bir çok ev ve işyeri didik didik arandı. Aramalar kapsamında yüksek miktarda para ve silahlar ele geçirildi. Ele geçirilen para ve silahlara Jandarma Ekipleri el koydu.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Öte yandan operasyonlar kapsamında iddiaya göre yaklaşık 60 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sağlık işlemlerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

OPERASYONLAR FARKLI İLLERE SIÇRADI

Öte yandan Jandarma Ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından bazı isimlerin farklı illerde yaşadığı öğrenildi. Yapılan operasyonlar yaklaşık 5 ile daha sıçradı. Koordineli bir şekilde bu illerde de yapılan operasyonlarla isimleri çek ve tefecilik olaylarına karışan şahıslarda gözaltına alınmaya başladı.

BANKA HESAPLARI DONDURULDU VARLIKLARINA EL KONULDU

Öte yandan gözaltına alınan bazı şahısların banka hesapları dondurulurken, bu şahısların mal varlıklarına da el konuldu. Şimdiye kadar bu konuda resmi bir açıklama olmazken, bu varlıkların çok yüksek ücretlere tekabül ettiği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş